m.khani 0 ارسال شده در مهر 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 11، 1394 دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این اسکریپ را نصب کنم؟؟؟ ممنون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1394 با سلام و درود در پ.خ دسترسی بدید اگر مشکلی نداشت نصب کنم براتون با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.khani 0 ارسال شده در مهر 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1394 دوست عزیز نمیشه اینجا یه توضیح بدید ؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1394 شرمنده برای توضیح از جناب مسیحا درخواست کنید [MENTION=496]masih1994[/MENTION] من فقط نصب با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مهر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1394 درود . جهت نصب این اسکریپت : 1. ابتدا یک دیتابیس + یوزرنیم ایجاد کنید و هر دو را به هم Add کنید . (یک مرحله ی کاملا ساده) 2. سپس به آدرس سایت خود بروید . هر مکانی که اسکریپت را آپلود کرده اید . 3. نصب خودکار اسکریپت باز میشود . 4. مشخصات دیتابیس را دقیق وارد کنید. 5. در مرحله ی بعدی نصب ، مشخصات اکانت مدیریت را وارد کنید . 6. تمام ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.khani 0 ارسال شده در مهر 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1394 دادا ممنونم ولی کجا باید یوزر دیتابیس و پسورد بزارم؟؟ تو چند جا دیتا بیس داره کدامشون باید بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مهر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1394 در مرحله ی نصب ، دیتابیس و یوزر و پسوردش را باید وارد کنید . نام و یوزر و پسورد رو از قبل باید ساخته باشید و با هم Add کرده باشید تا بدون مشکل نصب شود . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 1394 سلام با اموزشی که جناب مسیحا گذاشتند دیگر نیاز به نصب از طرف من نیست با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1394 سلام پیشنهاد میکنم اگر مبتدی هستید این آموزش رو برای ساخت دیتابیس استفاده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگر هم نیاز به آموزش ویدیویی نصب اون اسکریپت داشتید میتونید همونجا درخاست کنید سوالی بود همینجا در خدمتیممو فق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1394 با سلام این پست شما تبلیغات حساب می شود شما می توانستید ویدیو مورد نظر رو از اپارات درج کنید لطفا رسیدگی نمایید @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. [APARAT]x0zps[/APARAT] با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1394 با سلام این پست شما تبلیغات حساب می شود شما می توانستید ویدیو مورد نظر رو از اپارات درج کنید لطفا رسیدگی نمایید @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با تشکر حق با شماست ببخشید ولی خوب من که هدفم تبلیغ نبوده و میخواستم مطلب رو برای دوستمون قرار بدم دمرحله بعدم پررویی نباشه ولی جزع قوانین اون زمان که من عضو شدم تبلیغ توسط کاربران فعال مشکلی نداشت !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Gadatas 103 ارسال شده در مهر 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1394 حق با شماست ببخشیدولی خوب من که هدفم تبلیغ نبوده و میخواستم مطلب رو برای دوستمون قرار بدم دمرحله بعدم پررویی نباشه ولی جزع قوانین اون زمان که من عضو شدم تبلیغ توسط کاربران فعال مشکلی نداشت !! با سلام واقعا شرمنده چشم-م به کاربر فعال شما نیافتاده بود عذر میخوام با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.khani 0 ارسال شده در مهر 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1394 سلام پیشنهاد میکنم اگر مبتدی هستید این آموزش رو برای ساخت دیتابیس استفاده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگر هم نیاز به آموزش ویدیویی نصب اون اسکریپت داشتید میتونید همونجا درخاست کنید سوالی بود همینجا در خدمتیممو فق باشید دادا امکان داره آموزش نصب این اسکریپ هم بزارید هر کاری کردم نشد که نصب کنم البته دوستان گفتن نصب میکنیم ولی متاسفانه نصب نکردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مهر 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 1394 دادا امکان داره آموزش نصب این اسکریپ هم بزارید هر کاری کردم نشد که نصب کنم البته دوستان گفتن نصب میکنیم ولی متاسفانه نصب نکردن درود . این اسکریپت که کاری نیاز نداره جهت نصبش . آموزشش رو هم قبلا توی همین تاپیک خدمتتون دادم !!!! : جهت نصب این اسکریپت :1. ابتدا یک دیتابیس + یوزرنیم ایجاد کنید و هر دو را به هم Add کنید . (یک مرحله ی کاملا ساده) 2. سپس به آدرس سایت خود بروید . هر مکانی که اسکریپت را آپلود کرده اید . 3. نصب خودکار اسکریپت باز میشود . 4. مشخصات دیتابیس را دقیق وارد کنید. 5. در مرحله ی بعدی نصب ، مشخصات اکانت مدیریت را وارد کنید . 6. تمام ! آموزش ساخت دیتابیس هم که بهتون داده شد ! دیگه مشکلی نیست که. به هر حال اگر انجام این مراحل سخته براتون مشخصات هاست رو پیام خصوصی کنید تا نصب کنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 1394 آموزش ویدیویی نصب به زودی قرار میگیره داخل خبرنامه تایپیک مشترک بشید تا در زمان قرار گرفتن آموزش مطلب بشید اگر میخواید برکنیم با هزینه مناسبی هم انجام میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 1394 ام خدمت دوستان عزیز درمرحله اول باید از شما پوزش بخوام که بعد از این مدت نتونستم یک آموزش با کیفیت مطلوب تهی بکنم یکم سرم شلوغه ایشالله آمزوش کامل تری قرار میدم در مرحله اول ما یک دیتابیس ایجاد میکنیم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در مرحله دوم اسکریپتمون رو که آپلود شده و از حالت فشرده خارج کردیم رو در سایت فراخوانی میکنیم برای مثال روی دامنه اصلی نصب شده ماهم دامنه اصلی رو باز میکنیم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اسکریپت بصورت دخودکار وارد مرحله نصب میشه باید در اینجا ذکر کرد که اسکریپت دارای پوشه و فایل نصب نیست بعد از باز کردن سایتتون با صفحه زیر روبرو میشید مراحل نوشته شده رو به درستی وارد کنید و بر روی دکمه next بزنید تا به مرحله بعدی نصب بریددر مرحله بعد مشخصات مالک یا همون ادمین از شما خواسته شده که باید اونها رو وارد کنید بر روی دکمه install کلیک کنید نصب با موفقیت انجام شد اسکریپت برای شما نصب شده و میتونید از اون استفاده بکنید به زوید پوسته فارسی و زبان فارسی این اسکریپت برای فروش قرار خواهد گرفت سوال یا مشکلی بود در همین تایپیکدر خدمت شما هستیم پیروز و سربلند باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.khani 0 ارسال شده در مهر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 18، 1394 ممنون دادا من میخوام تو این آدرس بیارم بالا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. متاسفانه ارور داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مهر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 1394 ممنون دادا من میخوام تو این آدرس بیارم بالا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. متاسفانه ارور داره اگر تمایل دارید اطلاعات هاست رو ارشسال کنید تا براتون نصب رو انجام بدم فقط لطف کنید اسکریپت رو آپلودشده در فایلی که میخواید نصب بشته آپلود کنید و قرار بدید ولی از اونجایی که نمیدونم این اسکریپت فولدر رو پشتیبانی میکنه یا نه پیشنهاد میکنم روی زیردامنه یا دامنه اصلی قرار بدید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری بشه اطلاعات رو برام ایمیل کنید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سوالی هم بود در خدمتم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در مهر 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 22، 1394 ممنون دادا من میخوام تو این آدرس بیارم بالا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. متاسفانه ارور داره درود . جهت نصب اسکریپت در ساب دایرکتوری ، تنها کار لازم ، ایجاد یک پوشه به نام مورد نظر داخل فایل منیجر و در پوشه ی public_html است . سپس اسکریپت را داخل این پوشه ی جدید آپلود کنید و باقی مراحل نصب را دنبال کنید . هر اسکریپت فایل ها و مسیر هسته ی خود را باید بشناسد . برخی از اسکریپت ها به صورت خودکار این عملیات را انجام می دهند و خود تشخیص می دهند که هسته در چه مسیری قرار دارد . اما برخی از اسکریپت ها هم هستند که باید مسیر نصب فایل ها را به اسکریپت بشناسانیم. در اکثر اسکریپت های این چنینی ، داخل فایل کانفیگ یا در مراحل نصب(در صورت موجود) ، آدرس مسیر نصب و آدرس پوشه ی فایل های اسکریپت را باید وارد کرد . اما یک راه ساده تر نیز هست . برخی از اسکریپت ها هم شامل موارد بالا هستند که برای نصب یا باید در یک دامنه ی مجزا و اصلی (بدون ساب دامین یا ساب دایرکتوری) نصب شوند یا در ساب دامین . جهت انجام این مورد وارد هاست بشید ، در قسمت Subdomains یک ساب دامین جدید ایجاد کنید . در فایل منیجر یک پوشه به همین نام سابدامین ایجاد خواهد شد که باید اسکریپت را داخل آن قرار دهید و نصب کنید . اما جهت اطمینان از نوع کارکرد اسکریپت ابتدا به سایت طراح رجوع کنید و آموزش ها و نکات طراح را مطالعه کنید. سپس فایل های کانفیگ اسکریپت را بررسی کنید که نیاز به شناساندن مسیر اسکریپت هست یا خیر . + ارورهایی هم که فرمودید امکان وجود مشکلات دیگر نیز هست . توضیحات بنده تنها مربوط به مسیر و شناسایی هسته ی اسکریپت بود . در صورت تمایل ارورها را در ادامه ارسال کنید تا مشکل شناسایی و راه حلی ارائه شود . موفق باشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.