soltangam 0 ارسال شده در شهریور 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 1394 سلام دوستان بنده چند تا مشکل داشتم اونم اینه که میخواستم بدونم ادمین پنل نداره؟ شکلک میشه اظافه کرد؟ چگونه اتاق جدید اظافه کنم؟ این چند سوال رو داشتم ممنون میشم کمک کنید:46: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soltangam 0 ارسال شده در شهریور 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 دوستان کسی نبود حداقلش بگید چطوری یک نفر رو مدیر یا ویژه یا ناظر کنم:24: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 عزیز تا جایی که من یادم باشه وقتی با نام کاربری ادمین وارد محیط چت بشی تو همون محیط گزینه های مدیرت برات نشون داده میشه پنل مدیریت نداره جدا نداره اون قسمت هم بگرد حتما داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 دوستان کسی نبود حداقلش بگید چطوری یک نفر رو مدیر یا ویژه یا ناظر کنم:24: دو ماه پیش من برای تست این اسکریپت رو نصب کردم دقیق یادم نمیاد اما تا جایی که میدونم ادمین پنل نداره یک پنل مدیریت داره که در سمت راست با ایدی ادمین وارد بشید براتون باز میشه و مشخصه شکلک ها و لگو و.... رو باید از طریق هاست اپلود کنید و جایگزین کنید از طریق پنل فقط بنر تبلیغاتی میشه گذاشت مشکلی بود باز بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soltangam 0 ارسال شده در شهریور 27، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 چطوری بنر بزارم دوست گلم؟:102: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1394 اون قسمتی که میخوای بنرت رو بذاری فایل php رو پیدا کن کد بنرت رو بذار تموم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده