masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 سلام دوستان من پایین سایتم یه قسمت داشت که ۴ تا دسته همراه با عکس نشون میداد اومدم این دست هارو پاک کردم ۴ تا خودم درست کردم با عکس که اینارو نشون بده ولی کلا این ۴ تا باکس پایین سایت که عکس ها درونشون قرار داشت حذف شدن کلا از سایت رفت رفتم توی برگه ها تا یه نگاه بندازم دیدم شماره id دسته قبلی رو نشون میده id دسته های جدید رو برداشتم جایگزین کردم ولی باز هم نشون نمیده مشکل از کجاست؟ sarayechap.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 سلام . این قالب Bazar پس از نصب دسته بندی ایجاد کرد به صورت خودکار ؟ اگه بله که احتمالا این باکس ها با ID کار نمی کنند . بلکه با نام دسته بندی کار می کنند . نام لاتین دسته بندی ها . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 سلام . این قالب Bazar پس از نصب دسته بندی ایجاد کرد به صورت خودکار ؟ اگه بله که احتمالا این باکس ها با ID کار نمی کنند . بلکه با نام دسته بندی کار می کنند . نام لاتین دسته بندی ها . اره خودکار وایسین تست کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 درست نشد می خوای یه نگاه بندازی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 داداش درست شد مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1394 خواهش میکنم . تاپیک بسته میشه . سوال دیگه ای بود تاپیک جدید باز کنید . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده