mlove 1 ارسال شده در شهریور 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 17، 1394 سلام ببخشید من میخواستم یه لیست از جدیدترین کاربران و کاربران پیشنهادی(کاربران پیشنهادی رو خودم انتخاب کنم) توی سوشیال کیت بزارم یعنی بجز اون بخش کناری سمت چپ که خودش پیشنهاد میده.... یه بخش که خودم تعدادش رو تعین کنم چیکار کنم؟ کسی بلده؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در شهریور 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 Up up up up up کسی بلد نیست؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 لطفا اسپم در انجمن ارسال نکنید. اگر کسی بلد باشه یا بخاد انجام بده چه به صورت رایگان یا پولی بهتون خبر میده. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 Upup up up up کسی بلد نیست؟؟؟؟؟ سلام . ابتدا توجه داشته باشید هنگامی که تاپیک ارسال می کنید منتظر پاسخ باشید و از ارسال اسپم خودداری کنید . سپس در صورتی که پاسخی دریافت نکردید به انجمن پشتیبانی این اسکریپت مراجعه کنید . موفق باشید. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1394 به انجمن پشتیبانی سوشیال کیت مراجعه کنید اینجا فکر نکنم دوستان ازش استفاده بکنن یا توسعه دهنده سوشیال کیت داشته باشیم راستی تایپیک رو بصورت اسپام اپ نکنید و اگر تا 24 ساعت بعد از ارسال تایپیک پاسخی دریافت نکردید تایپیک رو آپ کنید اگر تا 72 ساعت بعد از آغاز تایپیک پاسخی دریافت نکردید تایپیک جدید ایجاد کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده