masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 سلام دوستان. یه سوال داشتم یه سایت طراحی کردم حالا می خوام ولی با موبایل یا تبلیت باز میشه لینک سایت عوض شه اگه موبایل باشه یه m به اول دامین اضافه شه اگه تبلت باشه یه t . خود سایت ریسپانسیو هست ولی کارفرما می گه اینجوری می خوام. میشه راهنمایی کنید من چیکار باید بکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 از الان بهتون بگم به هیچ عنوان از جاوا اسکریپت استفاده نکنید از کلاس های اماده در php برای اینکار استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 سلام. برای هر مورد یک ساب دامین بسازید و در .htaccess با کد تشخیص دستگاه میتونید کاربر رو منتقل کنید والا این که ایشون میخوان ماله زمانیه که سایت رسپانسیو نباشه. اما رسپانسیو که نیازی به ادرس اضافه نداره 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 از الان بهتون بگم به هیچ عنوان از جاوا اسکریپت استفاده نکنید از کلاس های اماده در php برای اینکار استفاده کنید داداش اول بفهمم چجوریه بعد یه کاریش می کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در شهریور 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 سلام. برای هر مورد یک ساب دامین بسازید و در .htaccess با کد تشخیص دستگاه میتونید کاربر رو منتقل کنید والا این که ایشون میخوان ماله زمانیه که سایت رسپانسیو نباشه. اما رسپانسیو که نیازی به ادرس اضافه نداره منم می گم که چه فرقی داره اخه این باشه یا نباشه می گه نه باید اینجوری شه. حالا گیر داده مجبورم درست کنم میشه یه راهنمایی تو کد هاش بکنی ؟ از چه کدی باید استفاده کنم که موبایل و تبلت رو تشخیص بده؟ چون این کارفرما به رزولوشن کار نداره میگه تبلت بود بشه t موبایل بود بشه m لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 داداش اول بفهمم چجوریه بعد یه کاریش می کنم تو سایت گیت هاب پروژه های مشابهی موجوده همراه با مثال اگرم به نظرت زیاد خوب نبودم می تونی از کلاس های پولی استفاده کنی که کلی ریزه کاری داره واسه تشخیص موبایل بعضی کلاس ها حتا سخت افزار گوشی رو هم شناسایی می کنن و بر حسب هر یک از گزینه ها با کمی برنامه نویسی می تونی کاربرت رو به صفحه مورد نظر هدایت کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 منم می گم که چه فرقی داره اخه این باشه یا نباشه می گه نه باید اینجوری شه.حالا گیر داده مجبورم درست کنم میشه یه راهنمایی تو کد هاش بکنی ؟ از چه کدی باید استفاده کنم که موبایل و تبلت رو تشخیص بده؟ چون این کارفرما به رزولوشن کار نداره میگه تبلت بود بشه t موبایل بود بشه m شما باید یک برگه یا یک ساب دامین ایجاد کنید که میخواهید باشه . من فقط کد انتقال و تشخیص رو براتون قرار دادم . یک تاپیک ایجاد کردم ، لطفا به لینک زیر مراجعه کنید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده