mehdirani 23 ارسال شده در شهریور 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 سلام دوستان اگر جای مناسبی تایپک رو نزدم انتقالش بدید ممنون من وقتی ویندوز 10 نصب کردم یه یک هقته ای برنامه xampp کار می کرد ولی الان نمیدونم چشه پورت هم عوض کردم اما باز متوجه نشدم خیلی نیاز دارم بهش اما نمیدونم مشکلش چیه عکس هم گذاشتم اینم بگم اپاچی اوmysql توش اجرا میشه ولی وقتی توی مرور گر میزنم ادرس رو نمیاره بالا نمیدونم چرا خواهشا اگر مشکلش رو میدونید جواب بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 والا برادر اولا بگم بهت فعلا تا یه سال دیگه از ویندوز ۱۰ استفاده نکن چون کلی مشکل داره بعدشم این مشکل تو هزار و یه دلیل می تونه داشته باشه که الان خوابم میاد شبت خوش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 سلام. هنوز ویندوز 10 به صورت کامل منتشر نشده. ممکنه مشکل از ویندوز باشه. ابتدا در task manager سرویس httpd.exe رو end کنید و تست کنید. پیشنهاد میکنم از برنامه شبیه ساز سرور USBW استفاده کنید و نتیجه رو اعلام کنید. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در شهریور 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 خواب؟؟؟؟؟؟؟؟ عی بابا من تازه میخواستم کدبنویسم تا صبح یکی مشکلم رو رفع ککنه خخخخخ نخواب علی جان خخخخ شوخیدم شب خوش:yeah::yeah: والا برادر اولا بگم بهت فعلا تا یه سال دیگه از ویندوز ۱۰ استفاده نکن چون کلی مشکل دارهبعدشم این مشکل تو هزار و یه دلیل می تونه داشته باشه که الان خوابم میاد شبت خوش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در شهریور 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 14، 1394 تست کردم نشد حتی پورت هم عوض کردم یه هفته درست بودا یهو ریخت بهم بعد اون فقط ویژوال بیسیک نصب کردم دوباره حذف کردم در مورد شبیه ساز چشم کار کردم خبرش رو میدم بازم ممنون سلام. هنوز ویندوز 10 به صورت کامل منتشر نشده. ممکنه مشکل از ویندوز باشه. ابتدا در task manager سرویس httpd.exe رو end کنید و تست کنید. پیشنهاد میکنم از برنامه شبیه ساز سرور USBW استفاده کنید و نتیجه رو اعلام کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده