M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 من یه فرم تماس با ما ساختم توی عمومی نمایش داده میشه روی صفحه اول نمیخوام توی صفحه اول مثل یه پست بیاد میخوام لینک بشه به تماس با ما باید چیکار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 سلام . خوب یک برگه ایجاد کنید و شورت کدش رو داخل اون برگه قرار بدین ! 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 13، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 سلام . خوب یک برگه ایجاد کنید و شورت کدش رو داخل اون برگه قرار بدین ! ممنون از کمکت درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1394 ممنون از کمکت درست شد خواهش میکنم . استفاده از کلید تشکر هم فراموش نشه :blushsmiley: 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده