یاس 0 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 با سلام اخیراً قالب مگاشاپ را از سایت شما دانلود کردم و روی سایت خودم راه اندازی کردم. بالای سایت پیغامی مبنی بر اینکه این سایت نسخه نمایشی می باشد ظاهر شده و از بین نمیره. پیغام: This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled دلیل این پیغام چیه؟ و چطوری میتونم پیغامو حذفش کنم؟ باتشکر و احترام فراوان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 این رو میتونید از داخل پنل تنظیمات بر دارید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 اگر طبق گفته ی دوست قبلی نشد ، با ویرایش سورس این کار رو انجام بدید . با روش جستجوی همگانی بین فایل ها با برنامه ی NotePad+ این قالب رو اسکن کنید که این متن دقیقا کجا هست و تابع فراخوانی این متن در کدوم فایل قرار داره و بدین ترتیب اون رو حذف کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roozbehzi 0 ارسال شده در بهمن 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1394 من با قالب megashop سایتم رو ساختم به این ادرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشکلی که دارم اینه : در حالتی که رسپانسیو پوسته رو غیر فعال میکنم در نمایش توی موبایل منو محصولات سمت چپ دیده میشود . می تونید ملاحظه فرمایید البته در موبایل فقط اینطوریه ممنون میشم بفرمایید کجای کد رو باید دستکاری کنم ویرایش شد ..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 1394 من با قالب megashop سایتم رو ساختم به این ادرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشکلی که دارم اینه : در حالتی که رسپانسیو پوسته رو غیر فعال میکنم در نمایش توی موبایل منو محصولات سمت چپ دیده میشود . می تونید ملاحظه فرمایید البته در موبایل فقط اینطوریه ممنون میشم بفرمایید کجای کد رو باید دستکاری کنم ویرایش شد ..... لطفا از گزاشتن شماره تماس و موارد دیگر خودداری بفرمائید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.