mehdiamiriyan2 0 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 سلاممن اسکریپت php Sound رو نصب کردم بعد وقتی موزیک اپلود میکنم زمانی که روی پلی میزنم کل پلیر و صفحه میره فقط سربرگ میمونه و آهنگ هم اجرا نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 من چندین و چند بار نصبش کردم هیچ وقت همچین مشکلی برام پیش نیومده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 شما با مرورگر دیگه ای هم تست کنید پلاگین فلش پلیر مرورگر رو هم نصب کنید این میتونه دلیلش خیلی چیزا بشه یا شاید یه امکان از اسکریپته که برای پخش یه پنجره پاپ اپ باز میکنه داخل سایت به صورت لایت باکس 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiamiriyan2 0 ارسال شده در شهریور 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 جناب من با چندتا سیستم مختلف تست کردم اما نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در شهریور 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 سلاممن اسکریپت php Sound رو نصب کردم بعد وقتی موزیک اپلود میکنم زمانی که روی پلی میزنم کل پلیر و صفحه میره فقط سربرگ میمونه و آهنگ هم اجرا نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنید کدوم نسخه رو نصب می کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiamiriyan2 0 ارسال شده در شهریور 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 کدوم نسخه رو نصب می کنید. نسخه دومی جدیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در شهریور 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 17، 1394 نسخه دومیجدیده الان این نسخه ها موجوده : 1.0.2 1.0.3 1.0.6 1.0.9 چند تا نسخه دیگه هم هست که مشکل داره . ولی اینا تست شدست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده