amin4122 0 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 سلام، امیدوارم که روز موفقی رو سپری کرده باشید! من یک برنامه نویس اندروید هستم و در حال انجام یک پروژه آنلاین هستم که نیاز به برنامه نویسی سمت سرور با استفاده از php و MySql داره میخواستم از شما دعوت کنم تا در این بخش از پروژه همکاری داشته باشید و به ما کمکی ویژه کنید! هزینه های سرور هم که شما خودتون حتما مطلع هستید چجوریه بخاطر همین من نمی تونم در قبال کار شما هزینه ای در نظر بگیرم اما میتونم توی برنامه ام نام و عنوان(لقب) دلخواه شما رو معرفی کنم و در صورتی که خواستید لینک سایت شما رو قرار بدم درصورت تمایل یا عدم تمایل خودتون لطفا پاسخ رو به ایمیل زیر ارسال کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 من معمولا کاری که هیچ درآمدی برای شخص بنده نداشته باشه رو انجام نمیدم من که فعلا سرم گرم یه پروژه اندروید فعلا نمی تونم رو کار دیگه ای وقت بذارم وگرنه حرفه اصلی من زبان php ولی یکم صبر کن شاید کسی پیام بده ----- توصیه میکنم برای سمت سرور از جی سان یا همون JSON استفاده کنی سرعت بالایی داره حجم کمتری رو اشغال میکنه فشار کمتری به سرور وارد میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.