laruz 983 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 سلام. بچه ها می خوام سایتم رو چند فروشنده کنم. قالب makery رو دارم و خودم فارسی و راستچین و... کردم. قالب یه مشکلی داره برای من. اونم اینه که فایل زیپ آپلود نمیشه و اینو وقتی فهمیدم که تقریبا همه کارها تموم شده بود. اگه بلدین این مشکل رو حل کنید از خجالتتون در میاد. نزدیک یه هفتس دارم روش کار می کنم. اما چون زیاد php بلد نیستم گیر کردم. البته اگه قالب دیگه ای رو می شناسین ( مث تم فارست و ... ) معرفی کنین حتی نسخه انگلیسیش رو بسیار ممنون می شم. فدای بر و بچ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 حتما قالب باشه؟؟؟ اسکریپت خارجی تم فارست هست ولی قالبشو تا حالا ندیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 حتما قالب باشه؟؟؟ اسکریپت خارجی تم فارست هست ولی قالبشو تا حالا ندیدم قالب تم فارست در سایت همیار وردپرس هست. البته پولی! البته همون نسخه همیار وردپرس رو قبلا یجورایی تونستم دانلود کنم و توی سیستم هست. فقط خواستم بگم قالب تم فارست هم موجوده. اسکریپت نال شده تم فارست رو به هیچ وجه استفاده نکنید.سرشار از مشکله و هر کی رسیده یه باگ گذاشته توش ، داده بغلی [emoji6] + استارتر عزیز اگه لطف کنید دقیق تر بگید مشکل رو شاید بتونیم کمکی کنیم. ارور میده ؟ تایم آوت میشه ؟ یا چیزه دیگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 کلا نمی خوام از تم فارست استفاده کنم. دیگه تکراری شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 قالب تم فارست در سایت همیار وردپرس هست. البته پولی!البته همون نسخه همیار وردپرس رو قبلا یجورایی تونستم دانلود کنم و توی سیستم هست. فقط خواستم بگم قالب تم فارست هم موجوده. اسکریپت نال شده تم فارست رو به هیچ وجه استفاده نکنید.سرشار از مشکله و هر کی رسیده یه باگ گذاشته توش ، داده بغلی [emoji6] + استارتر عزیز اگه لطف کنید دقیق تر بگید مشکل رو شاید بتونیم کمکی کنیم. ارور میده ؟ تایم آوت میشه ؟ یا چیزه دیگه؟ نه اصلا ارور نمیده. آپلود نمیشه اصن. یعنی فایل رو انتخاب می کنی بعدش که ارسال محصول رو می زنی محصول با تمامی فیلدهای پرشده به غیر از اون محصول ارسال میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 نه اصلا ارور نمیده. آپلود نمیشه اصن. یعنی فایل رو انتخاب می کنی بعدش که ارسال محصول رو می زنی محصول با تمامی فیلدهای پرشده به غیر از اون محصول ارسال میشه. توابع return رو بررسی کردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 بابا این چه میدونه return چیه طفلی برو واسش درست کن تموم شد رفت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 نه اصلا ارور نمیده. آپلود نمیشه اصن. یعنی فایل رو انتخاب می کنی بعدش که ارسال محصول رو می زنی محصول با تمامی فیلدهای پرشده به غیر از اون محصول ارسال میشه. محصول ارسال میشه... من یک زمانی ازش استفاده میکردم... محصول آپلود میشه ولی تو صفحه ارسال محصول کاربر فقط نمایشش نمیده:yeah: ولی برای مدیر میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 محصول ارسال میشه... من یک زمانی ازش استفاده میکردم... محصول آپلود میشه ولی تو صفحه ارسال محصول کاربر فقط نمایشش نمیده:yeah: ولی برای مدیر میاد قالب makery ?!!!! تم فارست رو نمی گما!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در شهریور 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1394 قالب makery ?!!!!تم فارست رو نمی گما!!! نه منظورم تم فارست بود... makery رو تا حالا یکبار هم نریخته ام.... فارسیش که هستش تو نت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در شهریور 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1394 نه منظورم تم فارست بود... makery رو تا حالا یکبار هم نریخته ام.... فارسیش که هستش تو نت فارسی نسخه 1.9 نیست. تازه من یکم طراحیش رو ( نه زیاد ) تغییر دادم. امیدوارم اون مشکلم بتونم تا فردا شب حل کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.