رفتن به مطلب

مشکل قالب پارس مدیا

3a31d

پست های پیشنهاد شده

من این قالبو نصب کردم همه چیش خوبه عالیه ولی یه مشکل کوچیک داره اونم اینکه من مثلا وقتی رو تب موزیک کلیک میکنم تو قسمت بالا موزیک های مربوطه میاد اما ....وقتی تو قسمت دستها روی دسته موزیک کلیک میکنم اینجوری میشه

خانه »

و اصلا هیچی بالا نمیاد کسی میدونه مشکل چیه؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چی مال خودتون میگین اولا که این سایت منه دوما مشکل منو رفع کنین سوم از سایت من کپی برداری نکنین میدمتون دست فتا سوما من خودم طراح سایتم مال خوت میای قالب سایت منو کپی میزنی عجبا....زده قالب سایتمو هک کرده میگه اینم نمونه..دادمت دست فتا اونوقت میفهمی

تو که میگی قالب خودمه چرا خانه> میاد تیتر باز نمیکنه چرا میگی کمک کنید قالب خودته خودت درستش کن چرا حرف مفت میزنی آخه یچیز بگو به قیافت بیاد

لینک به دیدگاه

خسته نباشید در کل .....هک چی کشک چی ؟؟؟ رو سایت خودتون ویرایش کردم !!!

اگر مشکل دارید با قالبتون در اسکایپ هستم میتونید تماس بگیرید ....

ایدی اسکایپم :MohsenPromise

لینک به دیدگاه

خفه باو سایت من باگ داشت تازه ران بود..به چه حقی رفتی سایتو هک کردی ؟ از رو عکس معلومه گرفتی سایت منو با قالبشو کپی گرفتی ..من کمک خاستم زدی هک کردی طلب کارم هستی

حرف دهنتو بفهم این پوسته سایت به سنت نمیخوره که ماله تو باشه

لینک به دیدگاه

اقا شرمنده ببخشید اشتباه شد ..بیا پستاتو پاک کن منم پاک میکنم داداش شرمنده...بعدا برات توضیح میدم ببخشید بهت تهمت زدم داداش ..... یه سو تفاهم بزرگی شده داداش من اصلا بد برداشت کردم. اشتباه از من بود شرمنده:a050:

لینک به دیدگاه

داداش سو تفاهم شده من معزرت میخام یه سو تفاهم بزرگ شده ..شما کارتون خوبه من زود قضاوت کردم شرمنده سو تفاهم شده میتونین پستاتونو پاک کنید

لینک به دیدگاه

اقا شرمنده ببخشید اشتباه شد ..بیا پستاتو پاک کن منم پاک میکنم داداش شرمنده...بعدا برات توضیح میدم ببخشید بهت تهمت زدم داداش ..... یه سو تفاهم بزرگی شده داداش من اصلا بد برداشت کردم. اشتباه از من بود شرمنده:a050:

[h=5]امام على عليه السلام:[/h] خَيرُ النّاسِ مَن اِن اُغضِبَ حَلُمَ وَ اِن ظُلِمَ غَفَرَ وَ اِن اُسى‏ءَ اِلَيهِ اَحسَنَ؛

بهترين مردم كسى است كه اگر او را به خشم آورند، بردبارى نمايد و چنانچه به او ظلم شود، ببخشايد و چون به او بدى شود، خوبى كند.

لینک به دیدگاه

این قالب رو کلی از سایتا گذاشتن بعد تو میگی برا منه؟

داداشه من اولا که من نگفتم مال منه و یا سازندشم دوما من ادیتش کردم یه مشکلی داشت مطرح کردم و یه سو تفاهمی پیش اومد بین من و دوست عزیزم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. واقعا معزرت شما هم کشش نده بله حرف شما درست رو کلی از سایت ها هست من چون ادیتش کردم بابا سو تفاهم شده

لینک به دیدگاه

اینم نمونه در چند دقیقه کار روش 23jt_capture.png

ببخشید متوجه شودم خخخخ که گفتین من میتونم براتون قالبتون رو رنگ رو بدم یعنی رنگ بندیش. میگین؟

لینک به دیدگاه

ببخشید متوجه شودم خخخخ که گفتین من میتونم براتون قالبتون رو رنگ رو بدم یعنی رنگ بندیش. میگین؟

فعلا مشتری دارم ببخشید نمیرسم واسه کمک دیر کردین ... اگر خواستین میتونم واستون یه قالب طراحی کنم ...

لینک به دیدگاه

فعلا مشتری دارم ببخشید نمیرسم واسه کمک دیر کردین ... اگر خواستین میتونم واستون یه قالب طراحی کنم ...

داداش شما بزرگوارین من هم در مورد طراحی سایت و قالب میدونم اما نه در حد شما سعی میکنم با کمی کمک گرفتن بتونم تواناییمو بیشتر کنم... شما لطف دارین خشحال میشم کمکم کنید

لینک به دیدگاه

پاسخ خودتون رو در لینک زیر ببینید :

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

پاسخ خودتون رو در لینک زیر ببینید :

داداش من میگم من تو قسمت دسته ها هر دسته ای بسازم بعد روش کلیک کنم اگر چه محتوا هم اون دسته داشته باشه باز نمی کنه شما به این سایت سربزن عین مشکل منه

توقسمت موضوعاتشو هر چی کلیک کنی میگه

خانه»

موضوع چیه؟

لینک به دیدگاه

داداش من میگم من تو قسمت دسته ها هر دسته ای بسازم بعد روش کلیک کنم اگر چه محتوا هم اون دسته داشته باشه باز نمی کنه شما به این سایت سربزن عین مشکل منه

توقسمت موضوعاتشو هر چی کلیک کنی میگه

خانه»

موضوع چیه؟

دوسته من گفتم که ، به احتمال زیاد فایل category.php مشکل داره . شما کاری که در لینک داده شده گفتم رو انجام بدین اگه مشکل رفع نشد یه اکانت با دسترسی مدیریت بهم بدین تا بررسی کنم .

(اگه فایل category.php ندارید یکی ایجاد کنید که محتواش کدهای index.php باشه )

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...