saeednazemi 0 ارسال شده در مرداد 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1394 سلام کسی میدونه چطور میشه دیتابیس کاربرانی که در یک سایت ثبت نام کرده را به اسکریپت دیگری وصل کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1394 سلام. برای اسکریپت های شناخته شده مثل ویبولتین و وردپرس و چند مورد دیگر با پلاگین قابل انجام هست. فعلا با موبایل هستم ولی تا این حد خواستم بدونید که شدنش میشه ولی کدنویسی حرفه ای میخواد اگه اسکریپت متفرقه باشه. بطور کلی دو راه هست . یک باید اسکریپت ها داخل یک دیتابیس نصب و راه اندازی بشن و یک تیبل بین هر دو مشترک باشه . دوم اینکه اسکریپت رو ویرایش کنی و با کد تیبل مربوط به اعضا رو براش فرخوانی کنی. کار مشکلی هست این کار چون باید تمامی فیلد ها و رشته های دیتابیس یکسان باشند. من فردا بررسی میکنم . شماهم بگید چه اسکریپت هایی رو میخواید متصل کنید که اگه روشی بود مناسب همون تقدیم کنم. توضیحات هم فقط جهت اشنایی شما با روند کاری این مورد بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 26، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1394 آموزش مشترک کردن کاربران در دو اسکریپت یکپارچه به صورت ساده با ساده ترین شیوه ممکن عرض میکنم خدمتتون باید دوتا اسکریپت رو در یک دیتابیس نصب بکنیدس پس با استفاده از توابع پی اچ پی و کپی برداری از تیبل های پایگاه داده نام یبل کاربران اسکریپت دوم رو به نام تیبل دیتابیس کاربران اسکریچت اول تغییر بدید برای مثال شما دوتا وردپرس نصب میکنید اول از همه موقع نصب ناپ پیض فرض پیگاه داده رو تغییر بدید برای مثال wp_ رو به wp1_ تبدیل کنید سپس وردپرس دوم خودتون رو در همون دیتابیس ایجاد شده برای نصب وردپرس اول استفاده کردید نصب کنید و تیبل پایگاه داده خودتون رو به wp2_ تغییر بدید حالا از داخل فایل کانفینگ وردپرس دومی خودتون ( برای مثال میگم کانفینگ چون نمیدونم داخل کدوم فایل هست ) به دنبال کد wp2_users میگردید و اون رو به wp1_users تغییر میدید حالا کاربرنا شما مشترک شدن و هرکس در یکی لوگین بشه در دومی هم لوگین شده این درمورد اسکریپت هایی هست که نام پایگاه داده یکسانی دارن البته درمورد اسکریپت های غیر هم قابل انجام هست ولی خوب باید بدونید که فراخوان تیبل کاربران در کدوم فایل قرار داره اما برای نصب در دو سایت کاملا مجزا یا دو دیتابیس جداگانه نیاز به برنامه نویسی حرفه ای همونجور که دوستمون گفتن داره که کار یه برنامه نویس خبره در زمینه های php , mysql هست سوالی بود در خدمتم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeednazemi 0 ارسال شده در مرداد 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1394 از هر دو داداش گلم خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی :79: متاسفانه من از دو اسکریپت جدا از هم استفاده میکنم خودمم میدونستم کار یک برنامه نویس خبرس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در مرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1394 قابل انجامه با کند نویسی ساده خواستی خبرم کن تاره با نوت پد هم میتونی درستش کنی خخخخخ البته زمان بره در کل خواستی میتونم برات انجام بدم از هر دو داداش گلم خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی :79:متاسفانه من از دو اسکریپت جدا از هم استفاده میکنم خودمم میدونستم کار یک برنامه نویس خبرس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeednazemi 0 ارسال شده در مرداد 28، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1394 خوب داداش گلم میخوام فقط باید هزینه ای پراخت کنم آیا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.