رفتن به مطلب

نمایش ندادن رتبه ایران در الکسا

seatra.ir

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان چرا سایت من در الکسا رتبه ایران رو نشون نمیده؟!؟ قبلا درست بود ولی 2 و3 روزه اینجوری شدع

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممکنه رتبه افت کرده باشه و از دسته بندی خارج شده باشه.

سایتتون اگه داخل الکسا و در پنل کاربریتون ثبت نیست ٖ اقدام کنید

اگر بعد از یک روز به نتیجه نرسیدید به تیم پشتیبانی الکسا فیدبک بدین

لینک به دیدگاه

الکسا واس ثبت سایت پول میگیره فکر کنم...

تا چند هزار رو توی ایران نشون میدن؟

خیر .الکسا یک پلن غیرتجاری و رایگان هم داره. ولی واسه امکانات پیشرفتش پول می گیره.

دقیق نمیدونم .بستگی به تعداد سایتهای ثبت شده در ایران داره.مثلا الکسای جهانی از ۲۰ میلیون شروع میشه میاد پایین تر و اگه قبل بیست میلیون باشید رتبه نمیزنه. یک نگاهی به لیست ایران در الکسا بندازید متوجه میشید

لینک به دیدگاه

خیر .الکسا یک پلن غیرتجاری و رایگان هم داره. ولی واسه امکانات پیشرفتش پول می گیره.

دقیق نمیدونم .بستگی به تعداد سایتهای ثبت شده در ایران داره.مثلا الکسای جهانی از ۲۰ میلیون شروع میشه میاد پایین تر و اگه قبل بیست میلیون باشید رتبه نمیزنه. یک نگاهی به لیست ایران در الکسا بندازید متوجه میشید

الکسا جهانی من پنج میلیون و سیصد بود 2 روز پیش و ایران رو نمایش میداد... الان الکسا جهانیم پنج میلیون و دویسته ولی ایران رو نشون نمیده

لینک به دیدگاه

الکسا جهانی من پنج میلیون و سیصد بود 2 روز پیش و ایران رو نمایش میداد... الان الکسا جهانیم پنج میلیون و دویسته ولی ایران رو نشون نمیده

رتبه جهانی و ایران فرق دارند .البته اینطور که قبلا الکسا اطلاعیه داده بود دارم میگم.

قرار بود رتبه کشوری رو بر اساس بازدیدهای همون کشور محاسبه بشه.یعنی اگر چنین چیزی رو اعمال کرده باشن ممکنه بازدیدتون از ای پی های ایران کم شده باشه.

بهتره با الکسا در تماس باشید.قطعا اونها بهتر میتونن کمک کنن

لینک به دیدگاه

نمایش رتبه الکسا برای رتبه های جهانی زیر 100 هزار هر چند ماه یکبار بروز می شوند. یعنی چیزی که الان شما می بینید مربوط می شود به چند ماه پیش. من قبلا حدود4 ماه رتبم بین 30 تا 36 هزار بود الان چند روزه هی داره افت می کنه و طی 4 روز شده 23 هزار. صبور باشید

لینک به دیدگاه

اگه درست بگم زیر 5 میلیون رتبه ایران نمایش نمیده بهت

باید رتبه ایرانت زیر 5 میلیون برسه که نمایش بده

لینک به دیدگاه

اگه درست بگم زیر 5 میلیون رتبه ایران نمایش نمیده بهت

باید رتبه ایرانت زیر 5 میلیون برسه که نمایش بده

مرز رتبه ایران پایبن تر از این حرفاست. شما در نظر بگیر در کل اینترنت چند دامنه وجود داره در تمامی کشورها و حالا مرز رتبه جهانی رو ببین. در جهان بیست میلیون هست ممکن نیست برای ایران پنج میلیون باشه

لینک به دیدگاه

مرز رتبه ایران پایبن تر از این حرفاست. شما در نظر بگیر در کل اینترنت چند دامنه وجود داره در تمامی کشورها و حالا مرز رتبه جهانی رو ببین. در جهان بیست میلیون هست ممکن نیست برای ایران پنج میلیون باشه

پس احتمالا یا 500 هزار هست یا 50 هزار

فقط میدونم یه پنج داشت :weirdsmiley:خخخخخخخخخخخ

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کافیه شما یه سر بری الکساو سایتت رو اونجا ثبت کنی و کشور رو ایران ثبت کنی بعد برات نشون میده مال من که اینجور بود دوستان نمیدونم سایت من چش شده یا الکسا یه چیزیش شده چون رتبه من هر روز داره هزار هزار بهتر میشه الان یه ما هم نشده رتبه من شده 1 میلیون و ایرانم شده 17 هزار آیا این برام مشکل ساز نشه بعدا اینم آدرس سایتم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

سرمشق انتظار - سرمشق انتظار : گر انتظارت نبود دیگر جانی در بدن نبود[/url]

درود .

خیر مشکل ساز نمیشه براتون . البته اگه آمارهای ورودی به سایتتون واقعی باشه و از ربات های افزایش بازدید استفاده نکنید . آمار الکسا بر اساس الگوها و متدهای خاصی تعیین میشه و به تشخیص الکسا رتبه ی شما این هست .

الکسا یک قانون خیلی ساده داره :

" افزایش بازدید از برگه ها = بهبود رتبه"

" کاهش بازدید از برگه ها = افت رتبه"

پس جای نگرانی نیست .

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...