mahdi4026 14 ارسال شده در مرداد 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1394 سلام دوستان . در وهله ی اول از بیست اسکریپت تشکر میکنم بابت این انجمنش دوستان دارم قالب طراحی میکنم دنبال این فونت میگردم : tahoma حالا این فونت که تو سه چهار فرمت برای قالب لازمه رو کسی اگه داری برام اپ کنه..بهش نیاز دارم...هر چی تو گوگل زدم نتونستم پیدا کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 19، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1394 سلام بفرمایید : [h=2]دانلود نسخه های مختلف فونت تاهوما استاندارد[/h] لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1394 ولی تا جایی که من طراح قالب هستم فک نکنم لازم باشه فونت tahoma رو به قالب پیوست کرد حتی اگه از روی سیستم پاک شده باشه فقط همون فرمت ttf کافیه اصلا مگه داریم؟ مگه میشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1394 سلام دوستان . در وهله ی اول از بیست اسکریپت تشکر میکنم بابت این انجمنش دوستان دارم قالب طراحی میکنم دنبال این فونت میگردم : tahoma حالا این فونت که تو سه چهار فرمت برای قالب لازمه رو کسی اگه داری برام اپ کنه..بهش نیاز دارم...هر چی تو گوگل زدم نتونستم پیدا کنم.... برای وب یه سری فونتا از قبل تعریف شدن. مثلا همین tahoma کافیه دستور font-family:tahoma; رو برای قسمت هایی که دوس داری بنویسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisilya 0 ارسال شده در مرداد 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1394 tnx لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده