snape 15 ارسال شده در مرداد 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1394 سلام دوستان امروز براتون یه بنر css خارجی که پولی بود رو براتون آماده کردم :biggrinsmiley: استفاده ازش خیلی راحته و در ادامه آموزش استفاده و شخصی سازیش رو توضیح میدم فونتاشو به byekan تغییر دادم تا در متن های فارسی زیباتر به چشم بیاد اول از همه دموی کار رو ببینید: .zip"]دانلود بنر css لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdirani 23 ارسال شده در مرداد 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1394 صفحه برای من خالی هستا سلام دوستانامروز براتون یه بنر css خارجی که پولی بود رو براتون آماده کردم :biggrinsmiley: استفاده ازش خیلی راحته و در ادامه آموزش استفاده و شخصی سازیش رو توضیح میدم فونتاشو به byekan تغییر دادم تا در متن های فارسی زیباتر به چشم بیاد اول از همه دموی کار رو ببینید: .zip"]دانلود بنر css لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snape 15 ارسال شده در مرداد 15، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1394 صفحه برای من خالی هستا دمو رو میگین؟ باید 5 ثانیه صبر کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1394 ما که خوشمان آمد ولی استفاده نمی کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.