oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1394 سلام وقت بخیر افزونه ای میخام ک تمام تصاویری ک داخل پست قرار میگیره رو لینک دار کنه و خودکار ادرس پست رو بزاره ممنون میشم از دوستان اگه کمک کنن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1394 سلام وقت بخیرافزونه ای میخام ک تمام تصاویری ک داخل پست قرار میگیره رو لینک دار کنه و خودکار ادرس پست رو بزاره ممنون میشم از دوستان اگه کمک کنن. عزیز افزونه نمی خواد. بلدی کد بنویسی؟ اینو به قبل از تصویر اضافه کن توی کدا البته <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink();?>">آدرس تصویر </a> البته تصویر بند انگشتی کدش اینجوریه <?php the_post_thumbnail(); ?> ینی برای نمایش اینجوریه <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1394 شما وقتی میخوای تصویر هارو قررار بدی پیوندی رو که میتونی به تصاویر بدی روی پیوند به نوشته تنظیم بکن اینجوری تمامی عکس های اون نوشته روی اون مطلب لینک میشن س والی بود در خدمتم موفثق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1394 عزیز افزونه نمی خواد. بلدی کد بنویسی؟اینو به قبل از تصویر اضافه کن توی کدا البته <a rel="nofollow" href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink();?>">آدرس تصویر </a> البته تصویر بند انگشتی کدش اینجوریه <?php the_post_thumbnail(); ?> ینی برای نمایش اینجوریه <a rel="nofollow" href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a> ممنون از لطفت ولی کد نویسی بلد نیستم این کدایی ک دادید رد باید کجا قرار بدم؟ شما وقتی میخوای تصویر هارو قررار بدی پیوندی رو که میتونی به تصاویر بدی روی پیوند به نوشته تنظیم بکن اینجوری تمامی عکس های اون نوشته روی اون مطلب لینک میشن س والی بود در خدمتم موفثق باشید ممنون از شما تصاویر رو توی اپلودسنتر اپلود میکنم و خود تصویر رو توی پست میزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1394 دوست عزیز نیازی نیست در آپلودسنتر قرار بدید شما از بارگذاری چند رسانه ای خود وردپرس استفاده بکنید تنظیمات پیوند یکتای تصویر وقتی تصویر آپلود میشه قبل از این که داخل مطلب قرارش بدید در سمت چپ زیر توضیخات تصویر جود داره و میتونید تنظیم بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 12، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1394 ممنون من میخام بعد کلیک روی عکس وارد پست بشه اپلودسنتر از هاست دیگه ای داریم برای همین هم برای پستای انجمن استفاده میکنیم هم برای پرتال. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 13، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1394 دوستان کسی چنین افزونه ای سراغ نداره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snape 15 ارسال شده در مرداد 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1394 توی داشبور (کنترل پنل) به این مسیر برید: نمایش => ویرایشگر => index.php (قالب صفحه اصلی) دنبال کد زیر بگردید: <?php the_post_thumbnail(); ?> و اونو با کد زیر جایگزین کنید: <a rel="nofollow" href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 14، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1394 توی داشبور (کنترل پنل) به این مسیر برید: نمایش => ویرایشگر => index.php (قالب صفحه اصلی)دنبال کد زیر بگردید: <?php the_post_thumbnail(); ?> و اونو با کد زیر جایگزین کنید: <a rel="nofollow" href="https://go.20script.ir/index.php?url=<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a> تشکر از لطفت ولی من همچین کدی نداشتم از قالب صحیفه استفاده میکنم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1394 کسی از این افزونه خبری نداره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snape 15 ارسال شده در مرداد 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1394 تو قالب صفیحه که همه تصاویر لینک داره!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1394 تو قالب صفیحه که همه تصاویر لینک داره!! نداره شایدم من نمیدونم اگه اطلاع داری ممنون میشم کمک کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snape 15 ارسال شده در مرداد 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1394 نداره شایدم من نمیدونم اگه اطلاع داری ممنون میشم کمک کنی آدرس سایتتو بفرست برسی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1394 آدرس سایتتو بفرست برسی کنم دستت درد نکنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snape 15 ارسال شده در مرداد 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1394 خوب عکسات که لینک داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1394 خوب عکسات که لینک داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یک سری شو دستی لینک دادم احتمالا شما اونارو دیدی مثلا این پست رو ببینید عکسا لینک پست رو ندارن ک بشه روش کلیک کرد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snape 15 ارسال شده در مرداد 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1394 یک سری شو دستی لینک دادم احتمالا شما اونارو دیدیمثلا این پست رو ببینید عکسا لینک پست رو ندارن ک بشه روش کلیک کرد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آها ,اینا ماله پستاست, شما خودت باید دستی وارد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oghyanos 1 ارسال شده در مرداد 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1394 آها ,اینا ماله پستاست, شما خودت باید دستی وارد کنی ینی هیچ افزونه ای نیست بشه خودکار اینکارو اانجام بده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1394 سلام اکثر دوستان سوال شما رو اشتباه متوجه شدن که اکثرا کد تصویر شاخص دادن. افزونه ای برای اینکار ندیدم تاحالا ولی از طریق فانکشن شاید بشه کارایی کرد. تست میکنم اگه شد بهتون خبر میدم 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Omid.best74 0 ارسال شده در آبان 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 25، 1394 سلام بنده هم خیلی به این مورد نیاز دارم. کسی چیزی پیدا نکرد؟ تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده