masoud_Ra 1 ارسال شده در مرداد 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1394 سلام دوستان. یه سایت دانلود اهنگ درست کردم ولی زمانی برای پست گذاشتن ندارم. دنبال فردی می گردم که با علاقه بشینه کار کنه و سایت رو بیاره بالا تا من مشغول نوشتن برنامه ios و اندروید سایت بشم. قیمت توافقی هستش , دوستانی که تواناییش رو دارن و وسط کار نمی گن خداحافظ بهم پ.خ بدن همراه با شرایط کاری و همچنین قیمتی که مد نظرتون هست ( نمونه کار هم داشته باشین لینک بدین ببینم عالی میشه ) در ضمن نیازی به دانلود و آپلود ندارین چون هاست طوری هست که می تونین لینک بدین خودش دانلود کنه. ( در صورت نیاز vps در اختیارتون قرار میگیره ) سایت هم جوملا هستش بنده دارم ایراد های کد نویسی رو تصحیح می کنم نهایت تا یک هفته دیگه کار اغاز میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1394 با سلام و درود قیمت برای هر پست ؟؟ چند پست در روز ؟؟ ادرس سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در مرداد 9، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1394 با سلام و درود قیمت برای هر پست ؟؟ چند پست در روز ؟؟ ادرس سایت قیمت توافقی هست دوست عزیز ( من قیمتی در نظر نگرفتم که بخوام اعلام کنم ولی یه قیمت عمده ای داره نه کن تر نه بالاتر ) چند پست که مگه در روز چند تا اهنگ میاد که تعداد بگم شما نسبت به تعداد پستت پول دریافت می کنی. سایت در حال تکمیل شدن هست لینکی در حال حاضر نیست. قالب اماده هست توی سایت هم موجوده ایراد زیاد داشت ( کد نویسی , سرعت لود پایین و ... ) که در حال تصحیح هستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1394 سلام من خودم سایت موزیک دارم ولی وردپرس هست و فعلا آپلود دانلود نمیکنم اهنگ هارو ونیازی هم نیست چون بازدید کننده هام رو از شبکه های اجتماعی مستقیم میارم و همه دنباله خود اهنگ هستن کسی به سایت و سرور کاری نداره اهنگ آهنگه تعداد کمی شاید نپسندن ولی این کارو کردم و جواب گرفتم.... می تونم درکنار بروزکردن سایت خودم برای شما نویسندگی انجام بدم. باجوملا کار نکردم.... لطفا قیمتی که مد نظر خودتونه رو اعلام کنید اینجوری تکلیف مشخص خواهد شد یا حق. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دقیقا 13 روز از ایجاد سایت میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_Ra 1 ارسال شده در مرداد 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 10، 1394 سلاممن خودم سایت موزیک دارم ولی وردپرس هست و فعلا آپلود دانلود نمیکنم اهنگ هارو ونیازی هم نیست چون بازدید کننده هام رو از شبکه های اجتماعی مستقیم میارم و همه دنباله خود اهنگ هستن کسی به سایت و سرور کاری نداره اهنگ آهنگه تعداد کمی شاید نپسندن ولی این کارو کردم و جواب گرفتم.... می تونم درکنار بروزکردن سایت خودم برای شما نویسندگی انجام بدم. باجوملا کار نکردم.... لطفا قیمتی که مد نظر خودتونه رو اعلام کنید اینجوری تکلیف مشخص خواهد شد یا حق. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دقیقا 13 روز از ایجاد سایت میگذره امید وارم ناراحت نشی ولی کارت تمیز نیست بازم ممنون بابت اینکه جواب دادی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.