bloodthirsty 0 ارسال شده در مرداد 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1394 سلام دوستان . من افزونه easy digital downloads نسخه پارسی رو نصب کردم و دیدم وردپرس میگه آپدیتش کن..من هم آپدیت کردم و بعد از اپدیت چند گزینه اومد که یادم نیست اسمشونو (یکیش این بود " برای آپدیت جداول دیتایس اینجا کلیک کنید) من روی همه گزینه ها کلیک کردم ولی طوری شد که دیگه پنل ادمین و پیشخوان وردپرس بالا نمیومد و یه صفحه سفید میومد..مجبور شدم برم تو هاست و افزونه رو حذف کنم تا سایت درست بشه .. بعد از اون هم هر دفعه و با هر نسخه که اقدام به نصب افزونه میکنم به محظ کلیک روی فعال سازی افزونه همون مشکل پیش میاد و صفحه کل پیشخوان سفید میشه و مجبور میشم برم تو هاست افزونه رو پاک کنم..من به این فزونه خیلی نیاز دارم ..میشه کمکم کنید درستش کنم ؟ :a050::a050::a050: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در مرداد 9، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1394 سلام دوستان . من افزونه easy digital downloads نسخه پارسی رو نصب کردم و دیدم وردپرس میگه آپدیتش کن..من هم آپدیت کردم و بعد از اپدیت چند گزینه اومد که یادم نیست اسمشونو (یکیش این بود " برای آپدیت جداول دیتایس اینجا کلیک کنید) من روی همه گزینه ها کلیک کردم ولی طوری شد که دیگه پنل ادمین و پیشخوان وردپرس بالا نمیومد و یه صفحه سفید میومد..مجبور شدم برم تو هاست و افزونه رو حذف کنم تا سایت درست بشه .. بعد از اون هم هر دفعه و با هر نسخه که اقدام به نصب افزونه میکنم به محظ کلیک روی فعال سازی افزونه همون مشکل پیش میاد و صفحه کل پیشخوان سفید میشه و مجبور میشم برم تو هاست افزونه رو پاک کنم..من به این فزونه خیلی نیاز دارم ..میشه کمکم کنید درستش کنم ؟ :a050::a050::a050: مشکل از جداولی هست که در دیتابیس ایجاد شده . می تونی دوباره وردپرس رو نصب کنی و اطلاعاتت رو بریزی روش . این نکته هم به ذهن داشته باش که تو وردپرس هیچوقت همینجوری چیزی رو آپدیت نکنی که بیشتر موقع ها به ضررت میشه. :winksmiley02:موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده