mahdi4026 14 ارسال شده در مرداد 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1394 با سلام خدمت دوستان عزیز بنده با اسکریپت انجمن ساز اشنایی انچنانی ندارم ولی نیازه که برای سایتنم انجمن بسازم . حالا شما چه اسکریپتی رو پیشنهاد میکنید ؟ من دوست دارم انجمنم دقیق یشه مال بیست اسکریپت یا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دوستان لطفا کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در مرداد 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1394 وی بولتین فقط درد سر داره البته امکانات خوبی هم داره پیشنهاد میکنم برای شروع از mybb استفاده کنید تا بی دردسر انجمن خودتون رو راه بندازید و اگر فیدبک مناسبی از انجمن داشتید میتوانید در سه ساعت از اون سیستم به سیستم وی بولتین نقل مکان کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi4026 14 ارسال شده در مرداد 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1394 ممنون از جواب...من ویبولین نصب کردم . حالا اگه بخوام مثه بیست اسکریپت این لینک های انجمن رو بیارم تو صفحه اصلی چیکار باید بکنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 8، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1394 ممنون از جواب...من ویبولین نصب کردم . حالا اگه بخوام مثه بیست اسکریپت این لینک های انجمن رو بیارم تو صفحه اصلی چیکار باید بکنم؟ یه سرچ بکنید کد نمایش آخرین ارسال های انجمن ویبولتون براتون میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.