amir525 0 ارسال شده در تیر 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1394 ،سلام دوستان... من چند تا قالب خوب دارم و گرون مثل مگاشاپ و امثال اینا... زیر قیمت میفروشم ... نه 5 تومن کمتر... خیلی کمتر... خواستی خصوصی دوستان به غیر از یکسری از قالبهای محبوب و خیلی گرون 50 هزار تومانی که فوق العاده کم میدم که باورتون نشه، افزونه userpro فارسی و اسکرول سفارشی فارسی رو هم دارم که فوق العاده کم و ارزون میدم و باور نمی کنید... خیلی کم میدم... پیام خصوصی ضرری نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در تیر 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1394 چند میدی؟ اروجیناله؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir525 0 ارسال شده در تیر 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1394 خصوصی ... آره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1394 بدشون من مشتری داشتم برای سفارش وبسایت برای استفاده از هرکدوم بهت پورسانتی میدم مثلا شما داری قالب رو میفروشی 5 هزار من برای هر مشتری که بیاد از یکی از قالب هارو برداره بهت 30 تومن میدم خوبه ؟ ایمیلم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir525 0 ارسال شده در تیر 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1394 بدشون من مشتری داشتم برای سفارش وبسایت برای استفاده از هرکدوم بهت پورسانتی میدم مثلا شما داری قالب رو میفروشی 5 هزار من برای هر مشتری که بیاد از یکی از قالب هارو برداره بهت 30 تومن میدم خوبه ؟ ایمیلم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. متسفانه کشکی نیست... خواستید بخرید... قیمت کم میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1394 بنده نگفتم کشکی گفتم مشتری ببره در خدمتم قیمت نهایی هر کدوم + تصویر دمو ( البته واقعی و ساخته شاده توسط خودتون ) رو برام ایمیل کنید تا داخل لیست برای مشتریان قرار بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir525 0 ارسال شده در تیر 22، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1394 بنده نگفتم کشکی گفتم مشتری ببره در خدمتم قیمت نهایی هر کدوم + تصویر دمو ( البته واقعی و ساخته شاده توسط خودتون ) رو برام ایمیل کنید تا داخل لیست برای مشتریان قرار بدم دوست گرامی ... شما برای سایتتون بخرید... پیام خصوصی بفرستید تا بهتون قیمتارو بدم... باور نمی کنید این قدر که ارزونه... افزونه userpro فارسی و همچنین اسکرول سفارشی فارسی رو هم دارم و زیر قیمت میدم... شما پیام خضوضی بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1394 سایت منم هس. زیر 1000 تومان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.