raytek 0 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 سلام بر دوستان گرامی بنده پوسته فارسی Real Home روی سایت وردپرسم نصب کردم همه چی خوبه فقط توی بعضی از قسمت ها مثل افزودن نوشته صفحه کامل نشون داده نمیشه و گزینه های انتشار نوشته و غیره دیده نمیشه تنظیمات مربوط بهrtl رو هم انجام دادم بازم مشکل داره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 ببین قالب پوشه مدیریتی که داره فایل .cssش رو باز کن و direction:rtl; رو از کلاس body حذف کن. به احتمال زیاد حذف شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raytek 0 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 سلام دوست عزیز این کار رو کردم درست نشد ، تورو خدا کمکم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 توی همون فایل اینکارو بکن right -> #### left -> right #### - > left یعنی اینا رو replace کن. ** با notepad ++ این کارو بکن تا اگه اشتباهی رخ داد با سه بار Ctrl + z به حالت اولیه برگردد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raytek 0 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 فایل های سی اس اس موجود در پوسته مورد نظر اینا هستند طبق عکس ضمیمه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raytek 0 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 هر کار کردم درست نشد. فایل ها بدم بهتون شما میتونید انجام بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raytek 0 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 help me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 فایل های سی اس اس موجود در پوسته مورد نظر اینا هستند طبق عکس ضمیمه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ای بابا اینا نه !!!!!!!!!! اینا برای صفحه اصلیته نه مدیریت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 اگه دوست داری یوزر پس بده نگا کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raytek 0 ارسال شده در تیر 20، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 باشه ، وارد کنترل پنل که شدی افزودن نوشته رو بزن مشکل رو مشاهده میکنی. یوزر و پس رو واست از طریق پیغام خصوصی میفرستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 20، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1394 باشه ، وارد کنترل پنل که شدی افزودن نوشته رو بزن مشکل رو مشاهده میکنی. یوزر و پس رو واست از طریق پیغام خصوصی میفرستم مشکل از پوسته نیست از افزونه هاست. تنها باید وارد هاست شد و درست کرد. یکم درستش کردم ولی از اینجا زیاد دسترسی ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده