a_amirhossein 0 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 سلام من هر لینکی قرار میدم چیزی نشان نمیده!! لینک منبع خوارک هرچی میزارم نیمشه! مدل خاصی باید لینک بزارم؟! لینک منبع خوراک* ؟؟؟؟؟؟ اعتبار سنجی نا معتبر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1394 دوست عزیز شما باید لینک rss سایت مورد نظر رو قرار بدید مجدد تست بکنید سوالی و یا مکشلی بود در خدمتم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a_amirhossein 0 ارسال شده در تیر 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 دوست عزیز شما باید لینک rss سایت مورد نظر رو قرار بدید مجدد تست بکنید سوالی و یا مکشلی بود در خدمتم موفق باشید هر لینکی که میزارم حتی rss ها شو ، میزنه : اعتبار سنجی نا معتبر ولی بعضی ها رو قبول کرد ، ولی باز همون اعتبار نا معتبر را می زنه براشون!! - این را کجا باید زد؟ داخل کرن هاست؟ php -q /home/YOUR-ACCOUNT/PATH-TO-CRON-FILE/cron.php یه سایت اصلی هست و اینم زیر مجموعه اون ، اگه داخل سی پنل بزنم ، سایت اصلی هم بصورت خوکار بروزرسانی میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 21، 1394 فکر بکنم باید اسکریپت رو دستی بروز بکنید من قبلا روی یه سایت تست کرده بوذدم مجبور بودم خودم بروزش بکنم اون کد کرون جاب هست واردپنل هاستتون بشید و کرون جاب رو انتخاب بکنید تنظیمات کرون جاب رو متناسب با نیازتون برای اسکریپت رو روزهای هفته و همینطور تایمر رفرش تنظیم بکنید و داخل کادر زیر این خط رو دارید وارد بکنید سپس کرون جاب رو ذخیره بکنید تا فعال بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده