skinche 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 با سلام خدمت همه دوستان بنده یه سوال داشتم چطور میتونم اسکریپت آرشتیتک Architect رو نصب کنم من یک ساب دامین میسازم و اسکریپت را در آن آپلود میکنم ولی به من خطا 500 internal را نشان میدهد ممنون میشم از دوستانی که این اسکریپت را نصب کردند مرا نیز یاری کنند با تشکر این هم ادرس جایی که اسکریپت رو نصب کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 بدون هیچ خطایی نصب شده و کار می کنه. با قیمت پایینی براتون نصب می کنم. پیام بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 دوست عزیز این خطا از اسکریپت نیست به هاستینگ میزبانتون تیک ارسال بکنید و اعلام خطا بکنید مو فق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
skinche 0 ارسال شده در تیر 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1394 دوست عزیز این خطا از اسکریپت نیست به هاستینگ میزبانتون تیک ارسال بکنید و اعلام خطا بکنید مو فق باشید ممنون از راهنماییتون بدون هیچ خطایی نصب شده و کار می کنه.با قیمت پایینی براتون نصب می کنم. پیام بدین برادر من اگه میخواستم مبلغی پرداخت کنم بهتون نمیگفتم کمکم کنید میگفتم ممنون میشم برام نصب کنید هر چقدر هزینش شد من پرداخت میکنم به هر حال ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.