M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1394 سلام.دوستان من قالب موزیک سی رو دانلود کردم خودمم ادیتش کردم خیلی شیک و حرفه ای دراوردم.کسی خواست سر بزنه ببینه نظر بده Www.MihanRap.iR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1394 سلام دوست عزیز ببخشید ناراحت نشید ولی الان این تایپیک عنوانش تبلیغاتی بود بهتر بود مثلا معرفی وبسایت میهن رپ درمورد قالب هم باید بگم این قالب همجا هست شما فقط تصویر پشت رو تعویض کردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در تیر 15، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1394 نه اقا به این راحتیا هم نیست همچین میگی یه تصویر پشت انگار کیک نوشابس باز کنی بخوری کلی باگ داره کلی کد نویسی داره خیلی کار برده تا به اینجا رسیده که فکر نمیکنم افراد مبتدی مثل شما سر در بیارن ازش.:43: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 16، 1394 اختیار دارید دوست عزیز ما شاگردتونم هستیم حالا تغییر بک گراند کار سختی که نیست از باز کردن در نوشابه آسون تره ولی فکر بکنم ساختن قالب جدید از تغییر یه قالب عمومی بهتر بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr18 0 ارسال شده در شهریور 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1394 دوستان این قالب چه افزونه های لازم داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1394 دوستان این قالب چه افزونه های لازم داره ؟ سلام . هر قالب اگه افزونه هایی نیاز داشته باشه که تا نباشه قالب ناقص کار کنه ، یک سری ارور میده که داخل ارور گفته شده چه افزونه هایی می خواد . اینو یاد بگیرید و هر قالبی که لیست افزونه نداشت ، بتونید خودتون بفهمید . موفق باشید 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr18 0 ارسال شده در شهریور 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1394 سلام . هر قالب اگه افزونه هایی نیاز داشته باشه که تا نباشه قالب ناقص کار کنه ، یک سری ارور میده که داخل ارور گفته شده چه افزونه هایی می خواد . اینو یاد بگیرید و هر قالبی که لیست افزونه نداشت ، بتونید خودتون بفهمید . موفق باشید من سئوال پرسیدم . شمام وقتی جواب سئوالی رو بلد نیستید الکی اسپم ندید . ربطی به ارور نداره بعضی ویِژگی های قالب فقط دیده نمیشه . :blinksmiley: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 2، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1394 من سئوال پرسیدم .شمام وقتی جواب سئوالی رو بلد نیستید الکی اسپم ندید . ربطی به ارور نداره بعضی ویِژگی های قالب فقط دیده نمیشه . :blinksmiley: پس اگه ویژگی های قالب دیده نشه یعنی نصب اون افزونه اختیاریه .:winksmiley02: به غیر از پنل تنظیمات که اگه فایل پنل وجود داشت باید افزونه firmwork رو نصب کنید . اگه افزونه وجودش الزامی باشه حتما ارور دریافت می کنید . پس موفق باشید و منتظر باشید تا یکی بهتون لیست افزونه هاش رو بده . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده