omidch 0 ارسال شده در تیر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 12، 1394 سلام من قالب saladmag رو دانلود کردم بعد رو وردپرس نصب کردم ولی اصلا شبیه پیش نمایش اون قالب نیست الان شبیه ی وبلاگ خیلی سادس لطفا راهنمایی کنید که کدوم فایل ها رو آپلود کنم یا چطوری نصب کنم که درست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در تیر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 12، 1394 سلام من قالب saladmag رو دانلود کردم بعد رو وردپرس نصب کردم ولی اصلا شبیه پیش نمایش اون قالب نیست الان شبیه ی وبلاگ خیلی سادس لطفا راهنمایی کنید که کدوم فایل ها رو آپلود کنم یا چطوری نصب کنم که درست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ احتمالا قالب دارای برگه هست . لینک دانلود قالب رو لطف کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 12، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 12، 1394 ابتدا لینک قالب رو قرار بدید بعدش ببینید اگر همراه قالب فایل xml هست درون ریزی به وردپرس بکنید برسی بکنید ببینید صفحه پیض فرض روی برگه تنظیم شده و یا صفحه اصلی وردپرس باید روی صفحه اصلی باشه اگر درست نشد اعلام کنید تا راه های دیگه بهتون بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده