benyamin1375 0 ارسال شده در تیر 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1394 سلام دوستان من مدیر سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هستم اگه تمایل دارین میتونین با 4 هزار تومن ماهانه صاحب سایت خود شوید هاست یک گیگ لینکوس با سرعت فوق العاده و بالا و دامنه هم به صورت صد در صد با مالکیت خودتونه میتونین بیاین و ثبت نام کنید و برامون تیکت بزنید که میخواهید من در خدمتتون هستم و بیشتر اسکریپت های که بخواهینو میتونیم روی سایتتون پیاده کنیم و هزینه ی نصب هر اسکریپت هزار تومن اگه هاست های مارو خریده باشین براتون رایگان نصب میشه داداش این هزینمون هزینه ی دو تا شارژ هست که هر روز میدین به شارژ حرف میزنین چیزی نیست قیمت ها رو اوردیم پایین تا همه سایت شخصی داشته باشن یه بار امتحان کنید خوشتون میاد از سایت ما امتحان کن پشیمون نمیشه تضمین میکنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajsaeed 0 ارسال شده در تیر 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1394 چند سال دامنه رایگان میدید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benyamin1375 0 ارسال شده در تیر 6، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1394 تازه شروع کردم به این کار کردم هاست های من با کبفیت هست و دامنه ی ملی هم میفروشم به قیمت 4 تومن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benyamin1375 0 ارسال شده در تیر 10، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 1394 در ضمن کسایی که چت روم میخوان ده تومن برای طراحیش میگیریم و ماهانه 4 تومن چت روم اختصاصی نصب میکنیم و هر نوع اسکریپتو رایگان براتون میزنیم با اگه دامنه دارید و هزینه ی های هاست زیاد شدن یه سری بزنید به ما میتونیم براتون هاست یک گیگ با بهترین کیفیت رو بدیم سرور هامون لایت اسپید و php 5.5.42 هست و سیستممون به هشت تا سرور 32 گیگ رم وصل هست خواستین من در خدمتتون هستم کمترین هزینورو میگیرم و اگه هزینه ها رو گرون کردم از سایت بنده درخواست ضرر کنید هرگز گرون نمیشه همه چی رایگان شده bahalhost.ir و در ضمن برای شرکت های هاستینگ که هزینه ی سرور هاشون گرون شده نمیتونن بدن ما هم در این مورد هم نمایندگی یا همون ریسیلر میدیم و مستر هم میدیم و الفا هم میدیم به کمترین قیمت با بهترین کیفیت یکبار امتحان کن ضرر داشتی بگو مجانی برات حساب میکنم اگه گرون تر از سایت های دیگه فروختیم من شخصا سایتو پاک میکنم و دو برابر هزینه ای که دادینو میدم کیفیت بیشتر با کمترین قیمت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.