mlove 1 ارسال شده در خرداد 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1394 سلام ببخشید یکی آموزش نصب اسکریپت cf-image-hosting لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو بزاره برام.مرسی توی مرحله نصب اینجا گیر میکنم [h=2]Checking image database[/h] لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. Image Database file exists, and no update was needed! [h=2]Checking Bandwidth database[/h] لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. No Bandwidth datebase files found راهنمایی کنید و آموزش رو اگر ممکنه قرا بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 30، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1394 ببین فایل دیتابیس نداره که لازم باشه قبل از نصب هم ایمپورت بکنی !!! خطاش مربوطه به دیتابیسه من زیاد سر در نمیارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در خرداد 30، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 1394 ببین فایل دیتابیس نداره که لازم باشه قبل از نصب هم ایمپورت بکنی !!!خطاش مربوطه به دیتابیسه من زیاد سر در نمیارم نه نداره:ohno-smiley02::ohno-smiley02::ohno-smiley02: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mlove 1 ارسال شده در خرداد 31، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1394 کسی نیست کمک کنه؟ کمک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در خرداد 31، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1394 سلامببخشید یکی آموزش نصب اسکریپت cf-image-hosting لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو بزاره برام.مرسی توی مرحله نصب اینجا گیر میکنم Checking image database Image Database file exists, and no update was needed! Checking Bandwidth database No Bandwidth datebase files found راهنمایی کنید و آموزش رو اگر ممکنه قرا بدید از نسخه دیگه استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده