shahab 0 ارسال شده در خرداد 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1394 سلام من ب دو تا مشکل برخورد کردم 1 صفحه اپلود فایل وقتی میخوای یک محصول بفروشی نمیاره کسی میدونه باید چی کار کنم 2- میشه اون لوگو بالا عوض کرد هر کاری کردم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1394 اسکریپت تست شده هست و مشکلی هم نداره از خود سایت بیست اسکریپت دانلود کردید ؟ لوگو رو تصویری هست برای ویرایشش باید در پوشه تم یا تصاویر دانبالش بگردید پیداش بکنید و حذف بکنید آدرس سایتتون رو بدید برسی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1394 تشکر یادت نره :happysmiley: برای تغییر لوگو به آدرس public_html/static/logo/logo-dark.png برو تا بقیشم برسی بکنم بهت بگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahab 0 ارسال شده در خرداد 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1394 اسکریپت تست شده هست و مشکلی هم نداره از خود سایت بیست اسکریپت دانلود کردید ؟ لوگو رو تصویری هست برای ویرایشش باید در پوشه تم یا تصاویر دانبالش بگردید پیداش بکنید و حذف بکنید آدرس سایتتون رو بدید برسی بشه بله از خود سایت دانلود کردم badboy-store.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahab 0 ارسال شده در خرداد 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1394 اینمیک اسکرین از پوشه اپلود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1394 ایمیل ثبت نام برام ارسال نمیشه یا عضویت رو تایید بکن یا عضویت رو بزار روی بندون لینک تایید یا اطلاعات یه حساب کاربری پیام خصوصی بکن وارد بشم تست بکنم درصمن برای لوگو هم آدرس رو اشتباه رفتی وارد پوشه آپلود نشو برو داخل پوشه لوگو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahab 0 ارسال شده در خرداد 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1394 ایمیل ثبت نام برام ارسال نمیشه یا عضویت رو تایید بکن یا عضویت رو بزار روی بندون لینک تایید یا اطلاعات یه حساب کاربری پیام خصوصی بکن وارد بشم تست بکنم درصمن برای لوگو هم آدرس رو اشتباه رفتی وارد پوشه آپلود نشو برو داخل پوشه لوگو پ.خ چک کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahab 0 ارسال شده در خرداد 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1394 ایمیل ثبت نام برام ارسال نمیشه یا عضویت رو تایید بکن یا عضویت رو بزار روی بندون لینک تایید یا اطلاعات یه حساب کاربری پیام خصوصی بکن وارد بشم تست بکنم درصمن برای لوگو هم آدرس رو اشتباه رفتی وارد پوشه آپلود نشو برو داخل پوشه لوگو دست رسی ب هاست بدمت ؟؟ چند تا کار باهات دارم تلگرام وایبر یا لاین هستی؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.