AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 1393 خب سلام خیلیا دنبال این آموزش هستن برای اینکه مشخصات کاربری رو چپ چین کنیم از روش میریم دیگه ::: ادمین سی پی - جستجوی قالب - additional.css - آخرش این کدرو اضافه میکنیم . . . . [color=#888888][font=dejavu sans mono][color=#222222].postbitlegacy .userinfo[/color][/font][/color][color=#303942][font=dejavu sans mono] { float: left; } .postbitlegacy .postbody, .eventbit .eventdetails .eventbody { margin-right:0px; } [/font][/color] لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. متشکرررم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snaptu 17 ارسال شده در تیر 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 1393 mamnon misham age yekam tanavo ham be topic ha bedid لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 24، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 1393 mamnon misham age yekam tanavo ham be topic ha bedid دقیق تر میشه توضیح بدی عزیزم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snaptu 17 ارسال شده در تیر 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 1393 manzoram ine age maslan az mozoat dig ham mataleb bezarid khobe alan negah dashtam mikardam hame mozoat akharin ersali ha darmorde vb bod لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 24، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 1393 manzoram ine age maslan az mozoat dig ham mataleb bezarid khobe alan negah dashtam mikardam hame mozoat akharin ersali ha darmorde vb bod بله چشم حتما چون من تخصص زیادم روی وی بی هست بیشتر اینجا فعالیت دارم چشم سعی میکنم توی وردپرس و نیوک هم باشم :123: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده