hasan123 0 ارسال شده در خرداد 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1394 سلام من هر چی قالب فیلم و سریال از اینجا دانلود میکنم نمیتونم اون رو روی وردپرسم نصب کنم همشون یا ارور style.css و index در پوشه نیست میدن کمک کنی سریععععععععععععع لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در خرداد 21، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1394 سلام برای نصب می توانید از داخل هاست به آدرس زیر رفته و قالب را در آنجا بریزید و بعد از کنتل پنل ادمین وردپرس قالب را فعال کنید /public_html/wp-content/themes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1394 سلام و خسته نباشید اول از همه باید بگم هیچکدوم از قالب ها مشکل نداره و همشون رو خودم به شخصه تست کردمه زمانی که میخواستم برای دوستم سایت موزیک بزنم :106: براتون نصب و شخصی سازی میتونم بکنم با هزینه کم اگه خواستید اطلاع بدید و بگید چی میخواید ؟ جعبه دانلود قالب جایگاه تبلیغات فیوآیکون لوگو افزونه خاصی و.... ایمیلم داخل امضا هست پیام خصوصی هم میتونی ارسال بکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1394 سلام برای نصب می توانید از داخل هاست به آدرس زیر رفته و قالب را در آنجا بریزید و بعد از کنتل پنل ادمین وردپرس قالب را فعال کنید /public_html/wp-content/themes احتمالا به اشتباه یکی از فایل هارو حذف میکنن و یا وردپرس مشکل داره یا ...... آپلود از طریق پنل رو میشه بزاره واسه وقتی ارور اطلاهات اف تی پی هاست میخواد وردپرس راستی چرا پیش نمایش زنده اسکریپت اشراک گذاری متصل به آپارات رو نمیزارید ؟ من که براتون فرستادم webart.webord.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidabdollahianzhad 0 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 داداش قالب گیمز را دانلود کردم اپلود کردم توی ورپرس اپلود می کنم می زنه فایل Sql و... نیست و توی cpnel اپلود می کنم قالب کامل نیست اصلا این را درست کن هزینش هر چقدر باشد تقدیم می کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 دوست عزیز قالب اصلا نیازی به فایل دیتابیس نداره شما قالب رو روی سیسمت از فایل زیپ خارج بکن همه فایل هارو کپی بکن داخل یه پوشه دیگه البته فایل های قالب رو نه اون فایل ها داخل پوشه اول که مال بیست اسکریپت هستن بعدش اون فایل که چیزا رو ریختی توش زیپ بکن و از طریق پنل وردپرس آپلود و نصب بکن موفق باشی اگه نشد ایمیل بزن با تیام ویور برات انجام میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 با سلام مجدد برسی های لازم انجام شد ببینید دوستا عزیز این یک اسکریپت کامل هست یعنی به همراه وردپرس ارائه شدهچ نانچه شما وردپرس رو نصب کردید فقط پوشه dw-gamez رو در پوسته های سایتتون نصب بکنید تا از اون استفاده بکنید چنانچه هم میخواید که کامل وردپرس رو به همراه این قالب که بصورت پیشفرض براش اماده شده نصب بکنید مل فایل دانلود شده و روس هاست خودتون اسکترکت بکنید و فایل دیتابیس رو ایمپورت بکنید و اطلاعات وردپرس رو کانفینگ بکنید که پیشنهاد بنده همون استفاده از قالب خالی هست که کارو بسیار ساده تر میکنه اطلاعات دیگه مطابق ایمیل که فرستاده بودید داخل ایمیل به شما پاسخ داده شد رونوشت شده به ایمیلتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidabdollahianzhad 0 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 سلام داداش اگه یاهو اسکایپ و... داری این رو ادد کن hamidabdollahiznhad تیم اسپیک=188.40.252.109 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidabdollahianzhad 0 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 اشتباه شد داداش hamidabdollahinazhad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 یاهو نمیتونم بیام الان ایمیل بزن سریع تر جواب میدمداخل ایمیل بیا بهت میگم چیکار بکنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidabdollahianzhad 0 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 من که الان کاملا گیج شدم ایمیل بده تا حرف بزنیم ندارم ایمیل تو قربونت شما منتظرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1394 شرمنده نتم قطع شد ایمیل فرستادی الان جواب میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده