djapex 0 ارسال شده در خرداد 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 1394 سلام من قالب صحیفه ورژن پایینتر رو دارم که هم اسلایدر داره هم میشه تعریف کرد که قالب مثلا وبلاگی باشه یا برای هر دسته یک پنجره اما هرچی با این لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلجنجار رفتم هیچ تنظیمی برای اسلایدر یا اینکه مثلا مطالب رو بیاد برای هردسته یک باکس نشون بده نداره ! دلیلش چیه ؟ چرا انقد محدود و ناقص هست ؟!:126: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikabouli 8 ارسال شده در خرداد 5، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1394 تو ورژن جدید یه اینصورت هست که شما باید یک برگه رو به عنوان Home انتخاب کنید و بعد با قرار دادن آپشن ستونها از ویرایشگر این قابلیت ها رو به قالب و مثل دمو فعال کنید. که یکم قاعداتا گیج کنندس نسبت به ورژن های قبلی که همه چیز در پنل مدیریت بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djapex 0 ارسال شده در خرداد 5، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1394 تو ورژن جدید یه اینصورت هست که شما باید یک برگه رو به عنوان Home انتخاب کنید و بعد با قرار دادن آپشن ستونها از ویرایشگر این قابلیت ها رو به قالب و مثل دمو فعال کنید. که یکم قاعداتا گیج کنندس نسبت به ورژن های قبلی که همه چیز در پنل مدیریت بود. ممنون بابت راهنماییتون :8: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oskarfilm 0 ارسال شده در خرداد 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 7، 1394 سلام خسته نباشید من قالب صحیفه رو نصب کردم اما متاسفانه تصاویر شاخص مطالب نشون داده نمیشه. می خواستم علت این موضوع رو پیگیری کنم. آدرس سایتم oskarfilm.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده