m_mgkh 0 ارسال شده در آبان 14، 1404 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 14، 1404 سلام دوستان و همکاران عزیز و گرامی من نیاز به راهنمایی و کمک شما دارم. میخواهم برای سایت خودم با دامنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. که در حوزه فروش لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت میکند، بک لینکهای با کیفیت و با Domain Authority بالا جمعآوری کنم. هدفم این است که سایت در نتایج گوگل بهتر دیده شود و رتبه بهتری در جستجوهای مرتبط با محصولات آرایشی و بهداشتی داشته باشد. تا به حال چند روش را امتحان کردهام، اما میخواهم تجربه افراد حرفهای و کسانی که در زمینه سئو فعالیت دارند را هم بشنوم. مخصوصاً میخواهم بدانم چه روشهای اخلاقی و استاندارد برای گرفتن بک لینک معتبر و طبیعی وجود دارد که باعث شود سایت من هم در بلندمدت رتبه خوبی پیدا کند و از طرف گوگل جریمه نشود. اگر تجربهای در زمینه همکاری با وبسایتها یا فرومها برای گرفتن بک لینک دارید، لطفاً به من توضیح دهید که چه نوع سایتها و چه روشهایی ارزشمندتر هستند. آیا ایجاد محتوا با کیفیت و انتشار آن در سایتهای معتبر بهتر است، یا استفاده از روشهایی مانند ریپورتاژ آگهی، وبلاگنویسی مهمان، یا انجمنها و کامنت مارکتینگ مؤثرتر است؟ همچنین، اگر تجربه دارید که چگونه میتوان سایتهای با Domain Authority بالا و مرتبط با حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی را پیدا کرد و با آنها همکاری کرد، لطفاً راهنمایی کنید. هر نکتهای، حتی کوچک، میتواند کمک بزرگی برای من باشد. در نهایت، میخواهم یک استراتژی بلندمدت برای بک لینکسازی داشته باشم تا بتوانم به مرور زمان تعداد بک لینکهای طبیعی و با کیفیت به سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اضافه کنم و همزمان اعتبار سایت را نزد گوگل افزایش دهم. خیلی ممنون میشوم اگر دوستان باتجربه نکات و تجربیات خودشان را با من به اشتراک بگذارند و من را راهنمایی کنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده