ramtinpm 0 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم و کابران گرامی . من یه مشکلی با این افزونه دارم کهوقتی نصبش می کنم با قالبم همخوانی نداره و قالبم رو بهم میریزه . می خواستم لطف کنین راهنماییم کنین که چطور تو یه صفحه جدا این افزونه رو نصب کنم و تو سایت لینکش رو بزارم . مثلا بشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و تو یه صفحه جدا باز شه و داخل قالبم نیاد. خیلی ممنون و سپاسگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 با سلام اسکرین شات لطفا با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtinpm 0 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 با سلاماسکرین شات لطفا با تشکر سلام و خسته نباشید . اسکرین سات رو براتون ضمیمه کردم . ممنون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 سلام و خسته نباشید . اسکرین سات رو براتون ضمیمه کردم . ممنون لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به نظر من برای سیستم تیکت و پشتیبانی از این اسکریپت استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtinpm 0 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 این رو میشه تو رووت نصب نشه ؟ مثلا توی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نصبش کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtinpm 0 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 به نظر من برای سیستم تیکت و پشتیبانی از این اسکریپت استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید این اسکریپت رو من می خوام نصب کنم جایی بجز روت نصب نمیشه چرا ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 این اسکریپت رو من می خوام نصب کنم جایی بجز روت نصب نمیشه چرا ؟ دوست عزیز مشکلی نداره این اسکریپت . اطلاعات ورودی هاست را پیام خصوصی نمایید تا نصب کنیم. با تشکر موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtinpm 0 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 دوست عزیز مشکلی نداره این اسکریپت . اطلاعات ورودی هاست را پیام خصوصی نمایید تا نصب کنیم. با تشکر موفق باشید ارسال کردم خدمتتون . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtinpm 0 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 سلام . من نصب کردم این رو ولی بالاش یه ارروری میاره که نوشته Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/kavagrou/public_html/tick/includes/functions/autoload.php on line 0 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home3/kavagrou/public_html/tick/includes/functions/autoload.php:0) in /home3/kavagrou/public_html/tick/includes/classes/system/session.php on line 0 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1394 دوست عزیز من خودم همین امروز تست کردم کاملا درست بود. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده