hamedi 9 ارسال شده در مرداد 20 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20 سلام وقت بخیر. هارد ۲ترا سیگیت دارم که وسط فرایند کپی کردن بین دو درایو، سرعت صفر شد و هنگ کرد. ویندوز رو رستارت کردم و متوجه شدم که داخل تمام درایوها بدسکتور هست که فرمان چکدیسک یا تعمیر از دیسک منیجمنت امکانپذیر نیست. با برنامه hdd sentinel برای رفع بدسکتورها خیلی زمان میبره و کند هست. تا حالا تونستم ۱۶۰ گیگ رو در ۵ درایو جدید که ساختم نجات بدم ولی بینشون فضای unallocated هست که حاوی بدسکتوره که حتی با wipe data با صفر و یک نوشتمشون ولی درست نشدن. انگار بدسکتور فیزیکی نیست چون hdd sentinel برای هر سکتور بد مینویسه که تعمیر موفق بود. راستش این لپتاپ بارها برگرفتن دکمه پاور به مدت ۵. ۶. ثانیه خاموش شده شاید بخاطر قطع ناگهانی برق این بلا سر هارد اومده!!!! سوالاتم: آیا برنامهای هست که بدون توجه به تعداد بدسکتور و بدون گبر گردن روی آنها و تولید صدای قیژقیژ، بتونه سریعا یک اسکن انجام بده و جای بدسکتورها و بلاکهای بد رو نشون بده. آخه با این برنامههای عادی انگار قصد تعمیر داریم و کلی زمان میبره. برای تعمیر بدسکتورهای زیاد ، راهکار سریعی وجود داره؟ در کل، چه کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده