hamedi 9 ارسال شده در خرداد 23 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23 سلام وقت بخیر. ویندوز اصلی من روی هارد ssd نصب هست و مشکلی نداره ولی مدتهاست که ویندوز دوم را روی هارد دوم که hdd هست نصب کردم. متوجه شدم که فرایند کند لود شدن ویندوز دوم مربوط به این هست که روی هارد hdd نصب شده. لطفا راهنمایی بفرمایید که دلیل کند لود شدنش چی هست؟ سرعت هارد 5400ذ هست و تقریبا بین 65 تا 70 درصدش پر شده. لپ تاپهای دیگر رو دیدم که بدون داشتن ssd و با همین هارد hdd بسرعت ویندوزشون لود میشه. یعنی یک احتمال میتونه این باشه! که درایو سیستم و و ریکاوری که مربوط به نصب ویندوز اول در هارد ssd قرار گرفته و الان ویندوز دوم هم در اون سهیم شده هیچکدام در هارد ssd قرار ندارند!!!! البته هارد hdd هم سالم هست و عیب یابی هم کردم. لطفا راهنمایی کنید که چرا سرعت لود ویندوز دوم بر روی هارد دوم پایین هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tag1 105 ارسال شده در تیر 3 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3 سلام بستگی داره بوت لودر ویندوز شما رو کدوم هارد نصب شده باشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده