Stormarena 0 ارسال شده در فروردین 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 23، 1394 با سلام خدمت دوستان عزیز و استادان گرانقدر من اسکریپت زیر رو نصب کردم و خوب کار میکنه فقط تنها مشکلی که داره بعضی قسمت ها حروف فارسی که مینویسم رو به علامت سوال تبدیل میکنه که مطمنا به خاطر تعریف نشدن utf8 باید باشه که یه قسمت باید اضافه شه از اونجایی که من دانش اونو ندارم که بدونم دقیقا کجا باید اضافه شه اگه زحمتی نیست میتونید بگید اون قسمت روباید تغییر داد که از اون حالت در بیادو تبدیل به علامت سوال نشه کدوم قسمته و چطوری میشه این مشکل رو حل کرد دو تا عکس برای دیدن مشکلم گذاشتم بی صبرانه منتظر پاسختان هستم و دست همتون رو میبوسم [h=1]اسکریپت تبلیغات کلیکی Evolution Script v5.1 فارسی[/h] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در فروردین 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 23، 1394 دسترسی ارسال نمایید تا برسید شود. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Stormarena 0 ارسال شده در فروردین 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 23، 1394 ممنون از پاسخ گویی تون پیام خصوصی شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در فروردین 28، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1394 خواهش می کنم . مشکل حل شد. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.