ndesign 2 ارسال شده در دی 25، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 1402 سلام و وقت بخیر از مسئولین وب سایت بیست اسکریپ می خوام افزونه زیر و بروزرسانی کنند: افزونه بهینه سازی دیتابیس وردپرس WP Optimize Premium اگر ممکن هست قالب lumi رو هم آخرین ورژنش و بذارید برای دانلود قالب بسیار جذاب و خوبیه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در دی 25، 1402 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 1402 درود افزونه بروز رسانی شد لینک دانلود قالب Lumi لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndesign 2 ارسال شده در دی 25، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 1402 لطفا افزونه Schema Pro رو هم به نسخه آخر 2.7.11 بروزرسانی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndesign 2 ارسال شده در بهمن 24، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1402 لطفا نسخه جدید قالب Lumi که ورژن 2.0.9 هست رو لطفا بارگذاری کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndesign 2 ارسال شده در اسفند 15، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 1402 چرا قالب lumi رو بروزرسانی نمی کنید؟ خیلی وقته من اعلام کرده بودم که بروزرسانی جدید و بذارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اسفند 15، 1402 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 1402 در 11 ساعت قبل، ndesign گفته است : چرا قالب lumi رو بروزرسانی نمی کنید؟ خیلی وقته من اعلام کرده بودم که بروزرسانی جدید و بذارید. درود نسخه جدید هنوز برای دانلود قرار نگرفته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده