erfan135511 9 ارسال شده در آبان 6، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 1402 باسلام یک سورس اندروید استودیو دارم که می خواهم خروجی بگیرم ولی به علت بروز نبودن SDK و گریدل نتوانستم خروجی بگیرم. اگر ممکن است یک نسخه کامل از گریدل و SDK و نسخه جدید اندروید استودیو برای ۳۲× یا ۸۶× را ارسال کنید. شکن هم تست کردم گریدل و SDK را دریافت نمی کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
okhovat 14 ارسال شده در آبان 7، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1402 در 19 ساعت قبل، erfan135511 گفته است : باسلام یک سورس اندروید استودیو دارم که می خواهم خروجی بگیرم ولی به علت بروز نبودن SDK و گریدل نتوانستم خروجی بگیرم. اگر ممکن است یک نسخه کامل از گریدل و SDK و نسخه جدید اندروید استودیو برای ۳۲× یا ۸۶× را ارسال کنید. شکن هم تست کردم گریدل و SDK را دریافت نمی کند. سلام دوست عزیز ، شما باید اندروید استودیو رو به روز کنید ،SDK ها حجم زیادی دارند ، باید ببینید SDK چه ورژنی رو میخوای ، خروجی که مد نظرت هست بسته به نوع ورژن اندروید ی که مدنظرت هست باید دانلود کنی سایت سافت 98 همه ورژن ها رو گذاشته ، لینک ش رو اینجا نمیتونم قرار بدم و باید خودتون جستجو کنید ، با یه جستجو توی گوگل میتونید پیدا کنید اصولا پیشنهاد میکنم برای رفع خطا های که مشاهده می کنید ، از خود اندروید استودیو آپدیت کنید و تمامی خطا ها رفع میشه بعد از اینکه آپگیرید رو میزنید . البته باید برای عبور از ف ی% ل تر ی@نگ برنامه داشته باشید که بتونید رد کنید . و بعد به راحتی آپدیت کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده