erfan135511 9 ارسال شده در شهریور 4، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1402 سلام. راهکاری هست که کل این وبسایت را کپی کنم؟ چون با افزونه های زیادی زدم نشد و صفحه انتخاب بخش کپی را خطا کلودفلر می آورد: Sorry, you have been blocked با هر روشی اگر می شود : وردپرس ، html و... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan135511 9 ارسال شده در شهریور 6، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1402 حتی با فید rss هم نشده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خزنده را هم تست کردم کلودفلر جلوی آن را می گیرد. آیا با Open AI می شود انجام داد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kurosh 0 ارسال شده در شهریور 11، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1402 سلام و عرض ادب با المنتور بطور کامل میشه کپی کرد. من میتونم ۳ روزه انجامش بدم تکمیل بهت بدمش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan135511 9 ارسال شده در شهریور 23، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1402 در در ۱۴۰۲/۶/۱۱ در 01:42، kurosh گفته است : سلام و عرض ادب با المنتور بطور کامل میشه کپی کرد. من میتونم ۳ روزه انجامش بدم تکمیل بهت بدمش www.hidglobal.com/sitemap.xml تمامی لینک ها؟ ۷۵۶ URL هست اگر بتوانی ۵ میلیون می گیری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidzand 0 ارسال شده در شهریور 26، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 26، 1402 سلام دوست عزیز اگر html به کارت میاد بگو برات کلا html کپیش کنم برات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده