AmiRoo 18 ارسال شده در مرداد 16، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1402 درود، قالب betheme رو دانلود کردم و نصب کردم اما تم رو تا content میره و گیر میکنه بدون خطا میمونه و درحال انجام میشه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در مرداد 20، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1402 @Masih مسیح جان شما نمیدونید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
okhovat 14 ارسال شده در مرداد 23، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1402 در در ۱۴۰۲/۵/۱۶ در 15:43، AmiRoo گفته است : درود، قالب betheme رو دانلود کردم و نصب کردم اما تم رو تا content میره و گیر میکنه بدون خطا میمونه و درحال انجام میشه... سلام هاست ی که استفاده می کنید روی لوکیشن ایران هست ؟ احتمالا دلیل این مورد متصل نشدن به سرویس خارجی هست یعنی مسدود شده IP ایران توسط اون شرکت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در مرداد 23، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1402 در 7 ساعت قبل، okhovat گفته است : سلام هاست ی که استفاده می کنید روی لوکیشن ایران هست ؟ احتمالا دلیل این مورد متصل نشدن به سرویس خارجی هست یعنی مسدود شده IP ایران توسط اون شرکت نه روی هاست خارجی هم تست کردم اما اوکی نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmiRoo 18 ارسال شده در شهریور 11، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1402 @Masih درود مسیح جان شما راهی نداری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrobert 0 ارسال شده در شهریور 21، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1402 سلام رو هاست ایران ک کلن جواب نمیده رو هاست اروپا اوکیه اگر یه تمپلت جواب نمیده چند تا دیگشو امتحان کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده