erfan135511 9 ارسال شده در خرداد 3، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 3، 1402 ببخشید چطور می توانم به جای ارز مانند دلار با ارز دجیتال محصولات را اضافه کند به مشتری با ارزدیجیتال قیمت را نشان دهد؟ سایت مورد نظر من چند فروشگاهی است. درگاه پرداخت ارز دیجیتال من Cryptoniq است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در خرداد 4، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 1402 سلام وقت بخیر توی مخزن وردپرس دنبال درگاه پرداخت رمزارز باشید. برای تغییر نماد پولی به رمزارز دلخواه، از کد موجود در این لینک استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan135511 9 ارسال شده در خرداد 6، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1402 امکان دارد کد نمایش دهنده Bitcoin در محصولات را بفرستید؟ چون من کد هایی که در لینک شما بود را زدم وردپرس دچار خطا می شد. در در ۱۴۰۲/۳/۴ در 10:08، Masih گفته است : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده