zoromal 0 ارسال شده در فروردین 19، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1402 (ویرایش شده) سلام این اسکریپت رو کاملا نصب کردم و چند تا یوزر براش تعریف کردم و وقتی میخوام از یه یوزری ، یوزر دیگه رو پیدا کنم تو سرچ پنلش چیزی نمیاره اگه نسخه جدید داده آپدیت کنید ویرایش شده فروردین 19، 1402 توسط zoromal لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در فروردین 20، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20، 1402 سلام وقت بخیر متاسفانه این اسکریپت قدیمی شده و مدت زیادی هم هست که دیگه آپدیت نشده و با ورژن های جدید MySQL و PHP هم سازگاری نداره متاسفانه. باید از اسکریپت های جدید و جایگزین استفاده کنید. اسکریپت مشابه دیسکورد الان بیشترین محبوبیت رو داره. لینک این اسکریپت در codecanyon: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_2167 1 ارسال شده در فروردین 20، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20، 1402 در هم اکنون، Masih گفته است : سلام وقت بخیر متاسفانه این اسکریپت قدیمی شده و مدت زیادی هم هست که دیگه آپدیت نشده و با ورژن های جدید MySQL و PHP هم سازگاری نداره متاسفانه. باید از اسکریپت های جدید و جایگزین استفاده کنید. اسکریپت مشابه دیسکورد الان بیشترین محبوبیت رو داره. لینک این اسکریپت در codecanyon: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میشه بگین همین wChat الان با چه نسخه ای از پی اچ پی سازگاره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در فروردین 21، 1402 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1402 در 14 ساعت قبل، M_2167 گفته است : میشه بگین همین wChat الان با چه نسخه ای از پی اچ پی سازگاره؟ برای نسخه PHP که مطمئن نیستم دقیق ولی باید 5.4 به قبل باشه. حالا اگه مشکل PHP رو حل کنید، دیتابیس رو مشکل خواهید داشت چون کدهای اتصال به دیتابیس و خواندن و پردازش اطلاعات از دیتابیس داخل این اسکریپت مربوط به نسخه های قدیمی MySQL هست و نیاز به یک بازنویسی و ارتقاء داره که هزینه بر هست براتون. نه اینکه من بخوام انجام بدم، در کل هر کسی بخواد انجام بده بابت اون زمانی که قراره صرف کنه برای درست کردن این اسکریپت ازتون هزینه میگیره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoromal 0 ارسال شده در فروردین 21، 1402 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1402 اگه شد این اسکریپت chat net رو آپدیت کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده