conroe7000 0 ارسال شده در فروردین 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1394 سلام این فرم ساز رو رو سایتم نصب کردم اما متأسفانه بعد از گرفتن خروجی نهایی از فرم ساخته شده اطلاعات رو در یک فایل cvs تحویل میده که فارسی نیست و اطلاعات با کاراکترهای نا خوانا پر شده البته من نسخه 1.4 نصب کرده بودم که با افزونه ای این سایت که 1.5 هست بروزش کردم اما در کل خروجی نمیده نسخه وردپرسم هم بروز هست 4.1.1 نسخه ی اکسل نصب شده رو سیستمم هم 2013 هستش لطفا راهنمایی کنید تا درستش کنم خروجیش برم واجبه اطلاعات در دیتابیس و همچنین لیست قابل نمایش در خود صفحه اطلاعات فرو در مدیریت وردپرس صحیح نمایش داده میشه اما تو خروجی درست نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
conroe7000 0 ارسال شده در فروردین 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1394 یعنی نه خود این سایت که فارسی کننده بوده و نه اساتید نمیتونند این مشکل رو حلش کنند ؟ یا راهنمایی کنند ؟ بابا 20 نفر اومدند دیدن و رفتن ؟ همین ؟ یک نظری یک راهنمایی یه چیزی بابا به خدا گیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
motad333 1 ارسال شده در اردیبهشت 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 24، 1395 سلام دوست عزیز احتمالا تا الان یا جوابتون رو پیدا کردید یا بیخیالش شدید ولی من اینجا میگم که سایت کامل بشه و بقیه دوستان مثل شما به دردسر نخورن خب . گفته بودید یه فایل خروجی میده اما فارسی نیست و کاراکتر ها ناخوانا هست . شما باید برای اکسل تعریف کنید با این روش : ممکن است شما یک فایل csv را در اکسل باز کنید و ببینید که دادههای ستونهای مختلف فقط در ستون اول دیده میشود. مانند شکل زیر: همانطور که میبینید، علاوه بر اینکه همه ستونها به ستون اول آمدهاند، حروف فارسی نیز صحیح دیده نمیشوند. اینکه همه ستونها در یک ستون است به خاطر این است که متأسفانه در حالی که فایل csv مخفف Comma Separated Values است (یعنی بین مقادیر باید کاما باشد) اما برخی خروجیها بین مقادیر از ; (یعنی semicolon) استفاده میکنند و اکسل ستونها را با کامل جدا میکند. (یا برعکس، یعنی گاهی فایل csv شما درست است اما اکسل به خصوص اکسل 2007 طوری تنظیم شده که ; را به عنوان جداکننده میشناسد!). اینکه حروف فارسی صحیح نیست به این خاطر است که خروجی گرفته شده UTF-8 گرفته نشده... اگر خروجی را خودتان گرفتهاید و با این مشکل مواجه هستید، این دو مقاله را ببینید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و اما روش رفع هر دو مشکل: - اکسل را ببندید و آنرا از منوی Start باز کنید. (یعنی هیچ فایلی باز نباشد و یک سند خام ببینید) - از منوی Data گزینه From Text را کلیک کنید. - در این پنجره هم میتوانید یونیکد را اصلاح کنید و هم جداکننده را مشخص کنید. در گام اول، File Origin را Unicode (UTF-8) را انتخاب کنید تا ببینید که حروف فارسی درست شد: - در مرحله بعد، جداکننده را Semicolon انتخاب کنید (و یا اگر کاما است، comma انتخاب کنید). خواهید دید که ستونبندی هم اصلاح میشود: - نهایتاً روی Next کلیک کنید و اگر در مرحله آخر اگر میخواهید «نوع دادهی» هر ستون را تغییر دهید، روی هر ستون کلیک کنید و نوع آنرا مشخص کنید. (مثلاً اگر یک ستون، تاریخ است آن را انتخاب کنید و Date را انتخاب کنید) - نهایتاً روی Finish کلیک کنید... همین! خواهید دید که دادهها به درستی وارد اکسل میشوند. حالا اگر میخواهید، فایل را با فرمت xls یا xlsx ذخیره کنید... امیدوارم این مطلب به بقیه دوستان هم کمک کنه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده