vahid 2 ارسال شده در فروردین 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1394 سلام خدمت شما من اسکریپا سلفی رو Selfie دانلود کردم و از پوشه lang فایل php زبان رو دانلود کردم و بعد از فارسی سازی هر چیزی فارسی شده بود بصورت علامت سوال نمایش داده شد لطفا راهنمایی کنید....:blinksmiley: با تشکر از شما.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در فروردین 15، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1394 پیشنهاد می کنم به قسمت پوسته سایت بروید و متا تگ زیر رو درون آن قرار بدید انشالله حل بشه <meta charset="UTF-8"> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid 2 ارسال شده در فروردین 15، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1394 :61: ممنون حتما امتحان میکنم ببخشید یه سوال دیگه برای راست چین کردن چه باید کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در فروردین 15، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 15، 1394 باید به مبانی طراحی و کدنویسی پوسته آشنایی داشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikan 1 ارسال شده در فروردین 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1394 پیشنهاد می کنم به قسمت پوسته سایت بروید و متا تگ زیر رو درون آن قرار بدید انشالله حل بشه <meta charset="UTF-8"> اگه هم فایل های زبان رو باز کردید و علامت سوال بود در زمان سیو فایل ها به صورت utf-8 ذخیره کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid1200 0 ارسال شده در فروردین 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 23، 1394 دوست عزیز برای راست چین سازی باید توفایل های css اسکریپت rightروleftوleftوبهrightتبدیل کنی اگه مشکلی داشتی پ.خ بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در فروردین 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 23، 1394 :61: ممنون حتما امتحان میکنم ببخشید یه سوال دیگه برای راست چین کردن چه باید کرد.... dir رو rtl تعریف کن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soltaneghalbha 0 ارسال شده در فروردین 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 24، 1394 سلام برای راستچین کردن در خدمتم + هزینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mansouri 0 ارسال شده در فروردین 27، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1394 نکته ای که عرض کردید مربوط به یونیکد سایت هستش که باید از utf-8 استفاده شه . در مورد RTL سازی بخش عمدش در CSS ( یک زبان استایل دهی وب ) انجام میشه . موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده