alireza1234 0 ارسال شده در آذر 4، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1401 سلام من در نصب اسکریپت My Social Network مشکل دارم میه راهنمایی کنید پیامرسان مانند تلگرام هست با این که راهنمایی داره ولی انجام یه سری درخواست ها هست که کر کنم برای ما غیر ممکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 4، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1401 سلام، وقت بخیر لطفا با اسکرین شات یا جزئیات بیشتر بگید که دقیقا مشکلتون چیه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1234 0 ارسال شده در آذر 4، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1401 این بنده چگونگی آموزش نصب این اسکریپت و بلد نیستم و این افزونه اونقدر معروف نیست هر وبسایتی هم که گذاشته آموزش نصبش و نزاشته اگر شما بلدید راهنمایی کنید چگونه این اسکریپت و نصب کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 4، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 1401 این اسکریپت نصب آسان داره. کافیه اسکریپت رو توی هاست آپلود کنید، یک دیتابیس بسازید و وارد آدرس سایت بشید. در صفحه نصب کننده اطلاعات خواسته شده مانند دیتابیس و اکانت مدیریت رو وارد کنید و اسکریپت رو نصب کنید. مابقی آموزش های این اسکریپت توی سایت طراحش وجود داره: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1234 0 ارسال شده در آذر 5، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1401 من اسکریپت و نصب کردم و دیتابیس ساختم و اون مراحلی که نوشتین و رفتم ولیوقتی وارد آدرس سات میشم این ارور میاد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 5، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1401 سلام مجدد اون عبارت Server Part توی آدرس چیه؟! اسکریپت رو بدون پوشه اضافه یا دارای فاصله توی اسم، باید توی public_html آپلود کنید و بعد اسکریپت رو نصب کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1234 0 ارسال شده در آذر 5، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1401 داخل پوشه این هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آذر 5، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1401 خب تمامی این فایل ها باید منتقل بشن به پوشه public_html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza1234 0 ارسال شده در آذر 5، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 5، 1401 انتقال دادم ولی باز بالا نمیاد و ارور میده حالا بالا نمیاد چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده