مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در فروردین 14، 1394 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 14، 1394 سلام خدمت دوستای گلم امروز میخوام یک افزونه حرفه ای و باحال رو بهتون معرفی کنم که خودم هم استفاده کردم ازش و خیلی اسونه کار باهاش. شاید شما بخواید تو پست هاتون محتوایی رو جهت معرفی محصولی با ویژیگی های مختلف به نمایش بگذارید و حجم این مطالب صفحه مطلب رو زیادی طولانی کنه ، یا اصلا شاید بخواید از تب بندی برای تقسیم و کوتاه تر شدن مطلب استفاده کنید در سایت . خودم برای مطلبی دنباله یک افزونه تب بندی میگشتم که این افزونرو پیدا کردم و جالبه که بگم این افزونه ریسپانسیو هم هست و توسط بوتسترپ ساخته شده ، اول میخواستم فارسیش کنم در اختیارتون بزارم دیدم تنظیمات خاصی نداره و برای استفاده ازش یک آیکون در نوار ابزار مطلب اضافه میشه که میتونید توسط اون تب بندی هارو تو صفحه اد کنید. تنظیمات این افزونه وردپرس شامل موقعیت تب ها – چپ و راست بودنشون و انتخاب تعداد تب بندی و رنگ بندی متن و بدنه و هدر تب بندی هاست . در کل میشه گفت افزونه کامل و بی دردسریه . در آخر هم تب بندی رو به صورت شرت کد در مطالبتون قرار میده که میتونید تو این شرت کد ها مطالبتون رو قرار بدید. امیدوارم این افزونه مفید باشه و به کارتون بیاد موفق و پیروز باشید دانلود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده