Farzadsad 0 ارسال شده در شهریور 22، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1401 سلام خدا قوت من اسکریپت چت تصویری LiveSmart Video Chat را دانلود کردم و محتوای پوشه داک که فیلم آموزش نصب را داره رو دیدم. متاسفانه آموزش نصب روی سرور را نشون میده و راهنمایی نصب از طریق سی پنل را نداره . ممنون میشم دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری نصبش کنم تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 22، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 22، 1401 سلام. به دلیل که این اسکرپت رو باید روی سرور نصب کنید. حالا فرقی نداره سرور مجازی یا سرور اختصاصی ولی دسترسی به SSH ضروریه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tag1 105 ارسال شده در شهریور 27، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 27، 1401 در در ۱۴۰۱/۶/۲۲ در 00:16، Farzadsad گفته است : سلام خدا قوت من اسکریپت چت تصویری LiveSmart Video Chat را دانلود کردم و محتوای پوشه داک که فیلم آموزش نصب را داره رو دیدم. متاسفانه آموزش نصب روی سرور را نشون میده و راهنمایی نصب از طریق سی پنل را نداره . ممنون میشم دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری نصبش کنم تشکر بیشتر اسکریپت های streaming نیاز به vps دارن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده