قاسم 0 ارسال شده در مرداد 15، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1401 سلام. من اسکریپت مچ فرمو نصب کردم و واقعا عالیه دستتون درد نکنه. فقط یمدت باهاش کار کردم تو قسمت مدیریت بالای صفحه این پیغام ظار شده: Warning: Division by zero in /home/robatkar/dyarekariman.ir/formzibadesign/manage_forms.php on line 158 و یه مورد دیگه که من نام دامنه این اسکریپتو تغییر دادم الان روی ایجاد فرم جدید میزنم این ارورو میده: SQL: [2166] INSERT INTO `ap_forms` ( form_id, form_name, form_description, form_redirect, form_redirect_enable, form_active, form_success_message, form_password, form_frame_height, form_unique_ip, form_captcha, form_captcha_type, form_review, form_label_alignment, form_resume_enable, form_limit_enable, form_limit, form_language, form_schedule_enable, Params: 1 Key: Position #0: paramno=0 name=[0] "" is_param=1 param_type=2 Query Failed: SQLSTATE[21S01]: Insert value list does not match column list: 1136 Column count doesn't match value count at row 1 ممنون میشم اگه راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 16، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1401 سلام. توی مستندات و آموزش این اسکریپت چک کنید نسخه PHP رو چند معرفی کردن و شما باید توی پنل هاستتون نسخه PHP رو دقیقا همون عدد وارد کنید. برای تغییر دامین هم باید بعد از تغییر، توی دیتابیس Search And Replace بزنید و دامین قدیمی رو توی دیتابیس به دامین جدید تغییر بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده