amin sa 0 ارسال شده در تیر 11، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 1401 سلام و عرض ادب با تشکر از سایت خیلی عالیتون واقعا بی نظیر من اسکریپت ptc lab از سایت شما دانلود کردم ولی با توجه به وجود ورژن بالاتر مجبور شدم ورژن جدید تر دانلود کنم ولی لایسنس میخواد امکانش هست شما نسخه نال شده روی سایتتون قرار بدید فایلش هم موجود هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در تیر 11، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 1401 سلام وقت بخیر نسخه های جدیدتر باید اسکن و تست بشن و در صورتی که امکانش باشه نال میشن و قرار داده میشن داخل سایت. اگه نسخه جدید حاوی بدافزار نباشه داخل بیست اسکریپت قرار داده میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin sa 0 ارسال شده در تیر 11، 1401 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 1401 اگه امکانش هست یه ایمیلی یا شماره ای بدید من سورس خدمت ارسال کنم اگه ممکن نال کنید یا خودتون نسخه جدیدش بزادید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در تیر 11، 1401 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 1401 به دلیل حجم پروژه هایی که دارم انجام میدم امکان انجام سفارشات وجود نداره. شما باید منتظر باشید تا تیم توید محتوای بیست اسکریپت کارای نال و اسکن و تست رو انجام بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.